Bona victòria del masculí a casa contra el Tortosa

Ribes Sènior Masculí A  – Tortosa . Ramón Stockli

Ribes Sènior Masculí A – Tortosa . Ramón Stockli

Segona Catalana: Ribes Sènior Masculí A 31 – Tortosa 24

Primer partit a casa després de més de dos mesos del Sènior Masculí A.

A causa de les festes nadalenques i ajornaments per Covid els del Garraf no havien jugat cap partit al Municipal de Ribes des del 21 de novembre. Amb moltes ganes de competir davant el seu públic el Ribes va fer un molt bon partit contra un rival directe per ocupar una de les primeres 4 places que donen dret a participar en la fase d'ascens.

Després d'un intercanvi de gols inicial (2-2 / min 5), l'equip local va anar aconseguint a poc a poc avantatge (11-7 / min 20) per a anar al descans amb un 15-12. Gran efectivitat del porter ribetà Jordi Bermejo i imparable el lateral dret Genis Soler.

Segona part en tot moment controlada pels del Garraf amb un avantatge màxim de 31-20 al minut 41. En els últims 5 minuts els ribetans es van relaxar una mica per a acabar el partit amb el resultat final de 31–24.

Pedri Noguero segueix al capdavant de la classificació general de golejadors amb 65 gols en 10 partits.

Bones sensacions de cara al pròxim partit que serà en la pista del líder, el AE Aula, el diumenge 6 de febrer a les 19h.

Golejadors per part del Ribes: Genís Soler (7) / Joan Pere Noguero (6) / Pol Fernández (5) / Iker Martínez (3) / Toni Lopez (3) / Roger Reverter (2) / Joseba López (2) / Oriol Bañez (2) / Roger Castelló (1).

Lliga Catalana: Ribes Sènior Femení A 15 – Sant Vicenç B  17

El Sènior Femení A del Handbol Ribes va jugar el dissabte passat l'última jornada de la primera fase. Partit intranscendent per a les Ribetanes que ja estaven classificades per a la fase pel títol.

Normalment quan el rival només marca 17 gols se sol guanyar el partit, però en aquest cas resulta que les del Garraf només en van marcar 15. La important baixa de les bessones Hernández (màximes golejadores de l'equip) i un mal dia des dels extrems (0 gols de 12 intents) van provocar una certa inoperància en atac. Malgrat això, gràcies a una defensa compacta i intensa, les rivals en cap moment es van sentir còmodes a la pista. Parcial de 6-9 al minut 20 (temps mort del Ribes) i de 10-12 al descans. A la segona part les locals van estar 12 minuts sense encaixar un gol (gran partit de la portera Marta Abellán amb un 53% d'efectivitat) i no va ser fins al minut 55 (13-17) que les visitants van començar a decantar el partit al seu favor. Resultat final 15 -17.

La fase pel títol serà una lliga de sis equips a doble volta en la qual participen la Lleidetana, el Sant Vicenç B, el Palautordera, l'Ascó, la Coope St Boi i el Ribes. Els dos primers equips jugaran les fases per ascendir a Divisió d'Honor Plata. Primer partit el 5 de febrer, 18h, a casa una altra vegada contra el Sant Vicenç B.

Golejadores per part del Ribes: Laura Roldan (4) / China Sanchez (4) / Alba Serrano (2) / Aina Albà (3) / Paula Corrales (1) / Naiara Aragó (1) / Porteria: Roser González amb un 31% i Marta Abellán amb un 53% d'efectivitat.