Segona victòria consecutiva pel sènior femení del CNB Vilanova AKO

Partit molt disputat en què va haver-hi fins a 7 alternances al marcador i que no es va decidir fins als segons finals

CNB Vilanova AKO - Bàsquet Sant Sadurní. Eix

CNB Vilanova AKO 41 - Bàsquet Sant Sadurní 35

El primer quart, malgrat que les vilanovines van sortir molt intenses, va estar marcat per la falta d'encert de cara a cistella. Les locals aconsegueixen trobar bones opcions de tir que no acaben amb èxit, així es finalitza el primer període amb un escàs 5 a 10 a favor del Sant Sadurní. Una estirada el Vilanova a l'inici del segon quart fa que el partit s'empati a 10 al principi del segon quart, un període que estaria marcat per la màxima igualtat i que arribaria a la mitja part amb un +2 per al Vilanova (23-21).

El missatge al vestidor a la mitja part era clar: No patir una davallada al tercer quart, un dels punts febles del Vilanova en els darrers partits. També calia buscar més el joc interior per aprofitar la superioritat física i generar tirs des del costat feble, atès que el Sant Sadurní permetia força els llançaments de tres punts. Ben cert que les defenses es van imposar als atacs en aquest període, que es va acabar amb un baix parcial de 4 a 4. Tot obert de cara al darrer tram del partit.

El Sant Sadurní aconsegueix posar-se per davant 31-32 a falta de només 5 minuts, però aquesta vegada el Vilanova sí que va saber gestionar els darrers instants i amb un parcial de 8 a 3 en els darrers dos minuts no deixaria escapar la 9a victòria de la temporada que les consolida al tercer lloc de la classificació a falta de 8 partits per acabar la fase.

Per davant, un mes de febrer molt exigent amb partits contra el líder Ribes, el Molins, que també lluita per entrar a la part alta i el Xamba, contra qui es va perdre a la primera volta.