El Patí Vilanova perd a casa contra el Sant Just

El Vilanova millora en el seu joc però segueix en situació molt delicada

El C.P. Sant Just ha derrotat per 2 gols a 4 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 13èna jornada de L’OK Lliga Plata Grup Sud disputat el vespre de dissabte al Pavelló de la Plaça de Les Casernes, amb una mitja entrada de públic i amb la presència d’una nodrida i sorollosa representació visitant.

Victòria justa dels del Baix Llobregat, ja que han estat millor en els diferents aspectes del partit, en el que ha arribat fent un símil boxístic als punts amb un diferencial suficient però no tant acaparador comhavia estat en els darres partits pel Patí.

El Sant Just és un equip per la categòria amb banqueta nominal de luxe, i sobre la pista un bon conjunt que conjuga experiencia i veterania demostrada acompanyada de bona qualitat de la resta.

El Vilanova, més bona sensació que els darrers partits però en una situació molt delicada, per diferents motius. I no precisament d’actitud, deixem-ho clar. El primer la manca d'efectius per fer rotacions amb molta garantia. La baixa de Vergés per lesió i la de Masoni que ha marxat, deixant una banqueta en mans pràcticament dels joves als que malgrat la seva qualitat els manca experiència. I ara això tal com estem es nota. Segon, un calendari complicat amb quatre partits a casa i cinc a fora i els darrers en pistes on la permanència estarà en joc. Ara amb els últims resultats el Vic està una mica més lluny, i a hores d’ara estem en el paquet de l'Olot i del Raspeig. S’han de fer punts a casa i esperar. En aquests moments depenem de nosaltres però no perdent de vista a l’Olot.

Del partit d’ahir, un començament en que el Sant Just va posar una marxa més i amb un penal piscinero que transformà l’innefable Edu Fernàndez. Un penal a favor del Patí marcat amb polémica per J. López, igualà el marcador, però la reacció dels de Pujalte amb dos gols abans del descans –el tercer de Pujalte jr. de traca i mocador va portar a la mitja part amb un marcador de 1 a 3.

En la segona part J. López amb un remat de dalt a baix, protestat pel Sant Just va tornar a posar emoció que es va trencar un minut més tard amb una pèrdua absurda i amb un tret ras d'Edu. A partir d’aquí uns minuts de domini visitant en els que va sorgir Pol Ferrer fent un recital i mantenint al Vilanova viu. Fins al final, bons minuts del Patí amb una oprtunitat en el llançament d’una directa que va anar al travesser.

Dir que els àrbitres no van deixar contents a cap dels dos equips, malgrat que en justícia van repartir els errors equitativament.

Ara parada de la competició i el proper partit a Sant Cugat.

C.P. VILANOVA  2 - C.P. SANT JUST 4

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Mudarra, López, Garrido, Lecha (cinc inicial) La Laguna, Bertran, Martinez, Alemany,

C.P. SANT JUST.- Sànchez, Macià, Pujalte, G. Miquel, Edu Fernàndez (cinc inicial) Saladrigues, Borja López, Bastardes Duhalde, De Sousa.

ARBITRES: Srs. A. Gorina i A. León

GOLS: 1A PART; 0-1 Fernández de penal (min 10); 1-1 López de penal (min 15); 1-2 Duhalde (min 18); 1-3 Pujalte (min 21). 2A PART: 2-3 López (min 4); 2-4 Fernández (min 5).

TARGETES .- Blaves a Duhalde i Borja López del Sant Just.