Victòria treballada i aconseguida a l’últim quart

Dissabte el sènior vilanoví rebia la visita d’un equip situat a la part alta de la classificació i a qui a la primera volta ja havia derrotat d’onze punts

Banqueta del CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia . Eix

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 71 – Veterans CB Salle Reus 65

Sortida amb Javi, Carlos, Aleix, Sugri i Caelles. Poca tensió dels de La Parròquia que tenen problemes per aturar l’atac visitant, gairebé sempre des del bloc directe, i gairebé sempre buscant la qualitat del dorsal 15 de Reus. Primers deu minuts i males sensacions, 14-17.

Els desajustos defensius augmenten i s’hi afegeix una absoluta falta de control del rebot. Ofensivament els grocs no troben opcions fàcils, i en Dídac mostrant caràcter manté als locals dins del partit abans d’arribar al descans, 31-39, tocarà remar de nou.
Guió calcat al de Pins Vens feia set dies, vuit punts per sota a la represa. Però aquest cop la ferida s’agreuja, parcial de 0-4 només començar. Els grocs ho intenten, la defensa ha millorat però l’equip visitant està jugant bon bàsquet. En atac Javi anota nou punts per retallar, encara que lentament, diferència al marcador. Final del quart, 53-58.

L’equip arriba de nou al darrer quart competint pel partit. Al minut 2 del quart un triple de Caelles posa als grocs a dos punts 60-62. Els visitants es veuen ofegats amb la intensitat defensiva dels vilanovins, que mica en mica van veient els fruïts del treball i la constància.

Entrant al minut 8 un triple de Carlos posa un 67-62 al lluminòs. Triple visitant, cap fred dels locals al darrer minut, amb Aleix fent una cistella brutal i Carlos des del tir lliure, i tots, absolutament tots (banqueta i grada incloses) defensant les darreres posessions dels de Reus. 71-65.

Dissabte a les 16,00 Casal de Vilafranca, a l’Isaac Gàlvez. Seguim

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Sugri (2), Alex, Nil (4), Guillem (3), Aleix (11), Javi (16), Caelles (7), Carlos (16), Dídac (6) i Edu (6).