Resultats del CG Vilanova a la 1a fase Consell i Federació Catalana

Equip Escolar CG del Club Gimnàstica Vilanova . Eix

Aquest passat cap de setmana 5 i 6 de febrer s'han celebrat les primeres competicions oficials del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona i de la Federació Catalana de Gimnàstica.

El CEEB celebrava al CEM La Mar Bella de Barcelona la 1a. Fase de Gimnàstica artística.

El Club Gimnàstica Vilanova presentava l'equip Benjamí B, format per Giulia Maria, Rania El Ouahabi, Ainhoa Álvarez i Olivia Kunze. Les 4 gimnastes que participaven per primera vegada en una competició van aconseguir la 5a. posició en la classificació per equips destacant la 4a. posició individual de la Giulia Maria.

La 1a. Fase Federativa de la Copa Catalana en categories Escolar A-B-C-E es va celebrar a Terrassa.

En categoria B4G

Van competir per 1a. vegada la Nora Sánchez i la Alba Romera.

En categoria C4P

L'equip format per Jana Gallego, Júlia Zoroa i Alma Roncero va concloure en 16a. posició.

En categoria C4G

L'equip A format per L.G, Nahia Miret i Alba Almirall i es va quedar a portes del podi amb la 4a. posició.

L'equip B format per Claudia Trias, Júlia Fusté i Jana Mora va finalitzar en 21a. posició.

En categoria E4G

Ingrid Pecellín va aconseguir el bronze a la classificació general individual. Amb la 1a. posició a Paral·leles i la 3a. posició a Barra.

El proper cap de setmana serà el torn de les gimnastes en categoria Esolar D i Base 1 i 2.