Derrota vilanovina contra el líder, el Casal de Vilafranca

CNB Vilanova - SE Casal Vilafranca. Eix

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA 50 - SERRA SE CASAL VILAFRANCA BLANC 62

Dissabte el sènior vilanoví rebia la visita del que actualment és líder de la classificació, i que portava nou victòries seguides. En un horari poc habitual degut a la distribució de pistes de l’Isaac Gàlvez, que potser, només potser, ha quedat petit.

Sortida amb Javi, Aleix, Carlos, Miki i Edu. Primer cop sobre la taula dels vilafranquins, que amb una defensa molt intensa i una gran lectura en atac es planten al minut set del quart amb un parcial demolidor, 2-14. Petita reacció local contrarestada pel Casal amb dos triples, final del quart 10-23. De nou els grocs a remar.

Segon quart, cap sorpresa. Carlos aconsegueix millorar el percentatge de tir exterior, però els parroquians tornen a tenir els problemes d’altres partits, poca fiabilitat des del tir lliure i incapacitat per dominar el rebot defensiu davant el potent joc interior blanc. Mitja part i el Nou Bàsquet marxa amb un dolorós 21-38 al descans, i amb en Dídac lesionat.

L’equip està tocat, però tirant d’orgull i amb una bona defensa aconsegueix retallar distància al lluminós fins al 33-40 al minut set. Tres minuts de bona feina visitant i seguretat des del tir lliure, fa que la remuntada groga quedi en un miratge, i es marxa al darrer quart amb un 33-50 gairebé definitiu. Costa recordar un partit on els grocs hagin anotat tant poc a falta de deu minuts. Poc encert? Bona defensa rival? ...

Objectiu del darrer quart clar: millorar la imatge. I els nois de La Parròquia ho fan. Tot i que el partit està perdut, lluiten cada possesió, cada rebot, cada defensa. Fins i tot una última empenta groga situa l’equip a nou punts a falta de minut i mig, reacció aturada pels visitants amb un temps mort i de nou tirs lliures anotats. Final 50-62. Derrota dura, poques opcions durant el partit pels vilanovins, just guanyador el Casal, res a dir...bé, si, orgull d’equip i de grup, que sap perdre i guanyar, i sempre ho deixa tot a pista. Seguim, que ningú ho dubti.

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Sugri (6), Alex, Nil, Guillem (5), Aleix, Javi (5), Caelles, Carlos (14), Dídac (2), Edu (17), Torres i Miki (1).