Gimnàstica

Resultats del CG Vilanova a la 1a fase de la Copa

Escolars D - Base 1-2. Eix

Categoria Escolars D

Participaven 6 de les nostres gimnastes, Adriana, Berta, Olalla, Emma, Gisela i Míriam, cal destacar l'actuació de l'Adriana Genís que va aconseguir el Bronze a la general. Per equips van concloure en 8a. posició. En aquesta categoria participaven en total 95 gimnastes d'arreu de Catalunya.

Categoria Base 1P

Participaven Neus Massana i June Mejías que van ser 19a i 44a respectivament en la seva 1a. competició.

Categoria Base 2P

Ona Pons va aconseguir el Bronze a la classificació general. Va finalitzar 1a. a Salt i 3a. a Paral·leles.

Edith Sans va concloure en 8a. posició a la general destacant la seva 4a. posició a Salt.

Aquest proper cap de setmana serà el torn de la Base 3-4-5, la competició tindrà lloc també a Terrassa.