Rugbi

Una primera part i una segona molt diferents

Sub.16 Sel Vilanova - CR.Alella. Eix

Un Sub16 que tornava a la competició, jornada 7, tercera catalana, Sub.16 vs. CR. Alella, 19/02, 12h, Vilanova, després de la última derrota dolorosa a Vilanova, la setmana passada amb el líder de la lliga CN. Poble Nou. Un partit molt important, primer, per jugar a casa amb l’afició i segon per la posició dels dos equips a la lliga, un quart (Alella), i l’altre cinquè (Sel Vilanova).

La diferencia entre els dos equips, en punts, és molt amplia, amb 17 i el Sel amb 6, però recordem que l’equip de casa té dos partits menys. Una primera part fluixeta de l’equip d’Isma i David, on la poderosa davantera de l’Alella guanyava metres i aconseguia anotar i on un Sub.16, que amb imprecisions li mancava l’últim alè per arribar a marca. A la mitja part l’equip visitant guanyava 5 a 24.

A la segona part l’equip del Garraf es va posar les piles i amb un joc més fluid aconseguia guanyar el parcial, però no el partit, amb el resultat final de 12 a 29. Sort nois! Felicitar els pares pel gran tercer temps.

Resultats jornada 7: CN.Poble Nou 50- 17 Cat. Central, Sub.16 Sel Vilanova 12- 29 CR.Alella, UE.Santboiana B 29- 39 CR. Senglars.

Classificació general, Tercera catalana, jornada 7: 1.- CN. Poble Nou, 7 partits, 29 punts; 2.- CR. Senglars Torroella, 6 partits, 23 punts; 3.- UE. Santboiana, 7 partits, 17 punts; 4.- CR. Alella, 7 partits, 17 punts; 5.- Sel Vilanova, 5 partits, 6 punts; 6.- Cat. Central, 6 partits, 0 punts.

Propera jornada, 8, 26 i 27 febrer: UE. Santboiana (3er) vs CN. Poble Nou (1er), 12:30h, Baldiri Aleu; CR. Senglars Torroella (2on) vs Sub.16 SEL (5è), 12h, Torroella; CR. Alella(4rt) vs Cat. Central (6è), 12h, Les Oliveres, 27/02.