Hoquei patins

El CE Vendrell aconsegueix una bona victòria

El CE Vendrell ha superat aquest dissabte el RC Jolaseta per 7-5, en un partit pendent de l'última jornada de la primera volta de l'OK Lliga Plata. Els jugadors de Xavi Ferrer van demostrar que tenien ganes de reivindicar-se després de dues derrotes consecutives, en un partit on reapareixia Ricard Pintado després de perdre's els dos últims partits i on causava baixa Xus Sola per lesió.

Els visitants s'haurien pogut avançar després d'una blava a Pintado, però Jaime González no aconseguia batre David Toda en la falta directa i el Vendrell aconseguia resistir la inferioritat numèrica. L'encarregat d'obrir la llauna seria Marc Cañellas al minut set i poc després Carlos Pérez ampliava l'avantatge.

González retallava distàncies per al conjunt basc i el mateix jugador disposaria d'una nova directa per blava a Cañellas, però Toda aconseguia aturar el llançament. Aquest cop, però, el Jolaseta aconseguia aprofitar la superioritat numèrica per restablir les taules mitjançant Roger Montserrat a cinc minuts per al descans.

A la represa els roig-i-negres tornaven a sortir molt endollats i aconseguien novament un avantatge de dos gols gràcies a Lluís Ferrer, que situaria el 4-2 de penal. El capità vendrellenc aconseguia posteriorment una nova diana que era replicada per Montserrat en el refús d’una falta directa, però Ferrer contestava de nou anotant el 6-3 amb un pòquer que el situava com a pitxitxi de l'OK Lliga Plata Nord.

Tot seguit Ferrer veia com el pal li negava un altre gol en una falta directa, però Cañellas aconseguiria anotar un 7-3 que semblava deixar el partit vist per sentència. Els visitants, però, no es van rendir i ja a l'últim minut ajustaven el marcador amb dues dianes consecutives de Montserrat, però ja a les acaballes Carlos López rebia una blava i concedia una directa a Cañellas que no aconseguia transformar i el marcador ja no es mouria més. Ara la pròxima cita serà dissabte a les 20 hores a la pista del Dominicos gallec.

FITXA TÈCNICA

CE Vendrell: David Toda, Ricard Pintado, Carlos Pérez, Marc Cañellas i Lluís Ferrer -cinc inicial- Arnau Gimeno, Biel Salvadó, Jon Borrego i Cels Portela

RC Jolaseta: Xavi Fernández, Ignacio Rodrigo, Carlos López, Roger Montserrat i Jaime González -cinc inicial- Yeray Pérez i Miguel Osorio

Gols: 1-0 Marc Cañellas (7'), 2-0 Carlos Pérez (10'), 2-1 Jaime González (11'), 2-2 Roger Montserrat (20'), 3-2 Lluís Ferrer (27'), 4-2 Lluís Ferrer (33'), 5-2 Lluís Ferrer (38'), 5-3 Roger Montserrat (41'), 6-3 Lluís Ferrer (43'), 7-3 Marc Cañellas (45'), 7-4 Roger Montserrat (49'), 7-5 Roger Montserrat (49')

Àrbitres: Daniel Picó i Francesc Borrell