Victòria del SMA per rebre contents el carnaval vilanoví

El Samà “A” femení guanya per 41 a 66 punts al Barça en un partit on l’han dominat des del principi

El passat diumenge, el Frankfurt Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova (SFA) va guanyar contra el Barça CBS-B en el setzè partit de lliga. Les jugadores de Rubén Tenor van  superar les locals i van endur-se els dos punts per 41 a 66 al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Davant un rival perillós, el Samà es va presentar al seu camp amb ganes de guanyar el  matx i arribar a carnaval amb bones sensacions per poder descansar, agafar forces i acabar  la temporada com a primeres de la classificació.

L’enfrontament es va iniciar amb una defensa sòlida per part de les vermelles i van marcar  el ritme des del minut zero. Aquest fet va provocar que les blaugranes no anotessin amb  molta facilitat. Tot i això, les visitants van estar dubitatives en atac i no van encistellar els  tirs desitjats durant el primer quart. El segon va anar a millor fins al punt de trencar el  partit. Les vilanovines van agafar una velocitat ofensiva fenomenal que va generar espais  per poder anotar amb comoditat. Al saltar al parquet després de la mitja part, les de Tenor  van seguir jugant al seu joc: defensa forta, córrer en atac i allargar el marcador. I així va  ser. Per acabar, el darrer quart no va reflectir els altres tres. Tant el Samà com el Barça  van tenir errades ofensiva i defensivament, però en tot moment les visitants van ser  conscients que la victòria se l’emportaven a Vilanova.

Amb aquesta victòria, el SFA segueix liderant en solitari la primera posició de la lliga  amb 14 guanyats, 2 perduts i 30 punts. D’aquesta manera, les samistes comencen el  carnaval vilanoví amb el cap ben amunt i sense patir per la classificació a la taula.

El SMA perd lluitant fins al final

El Samà “A” masculí perd per 71 a 64 punts contra el Sant Andreu en un partit on les  baixes vilanovines han destacat

El passat dissabte, l’Intersport Olaria-Bàsquet Samà Vilanova (SMA) va perdre contra el CB Sant Andreu ‘A’ en el setzè partit de lliga. Els jugadors d’Adrià Piñol no  van superar els locals i van sortir derrotats per 71 a 64 al CP Josep Pla de Sant Andreu de  la Barca.

El Samà es va plantar al camp del rival amb moltes baixes importants en el planell. Oriol  García té una lesió de llarga durada que l’aparta dels terrenys de joc en molt de temps,  Javi Montesinos és baixa indefinida i David Estebanez està lesionat del turmell.  D’aquesta manera, Piñol va necessitar l’ajuda de quatre jugadors del sènior B. A més, el  matx es va complicar encara més quan Marc Vilargonter es va lesionar en el seu transcurs  i Pau Borjas va ser expulsat per doble antiesportiva.

Des de l’inici de l’enfrontament, el Samà ja va plantejar com seria el joc dels dos equips.  Els vermells van haver de fer un gran esforç en defensa per poder estar dins del partit i  que el rival no s’allunyés del marcador i així va ser. La defensa sòlida va estar fenomenal,  però els errors en la precisió de les passades de pilota i les finalitzacions van fer que els  samistes no poguessin anar cap a més.

A la segona part, els de Piñol no van estar prou encertats a cistella i la incomoditat  ofensiva va anar creixent. D’aquesta manera, el Sant Andreu ho va aprofitar i es va  avançar en el marcador. Tot i això, el Samà va defensar fins al final on se’ls hi va escapar  el matx per petits detalls.

Tot i la derrota, Adrià Piñol està “molt content i satisfet perquè s’ha vist el caràcter  lluitador dels jugadors”. A més, afegeix que “lluitarem pels nostres objectius fins al final”. D’aquesta manera, el SMA segueix tercer en la posició de la lliga amb 10 guanyats, 6 perduts i 26 punts.