El CE Vendrell guanya per 2-5 a la pista del Dominicos

El CE Vendrell va guanyar al Dominicos. Eix

D'aquesta manera, els roig-i-negres sumen la segona victòria consecutiva i se situen en segona posició a només dos punts del líder, l'Arenys de Munt Solartradex.

A la primera part les bones aturades de David Toda permetien mantenir la porteria a zero fins al llindar del descans, quan finalment a dos segons per marxar als vestidors Iñigo Varela aconseguia obrir la llauna per als locals. A la represa, però, el Vendrell sortia més endollat i aconseguia remuntar gràcies a dos gols d'Arnau Gimeno i Ricard Pintado. Posteriorment Lluís Ferrer anotaria un doblet consecutiu, primer culminant un contraatac i després transformant una falta directa per situar un clar 1-4.

Els gallecs van desaprofitar un penal que Javier Añón enviava fora, però a minut i mig per la conclusió retallaven distàncies amb una directa de Bruno Saavedra i decidien apostar pel cinc contra quatre per ficar-se dins del partit. Finalment, però, Marc Cañellas sentenciava el matx a dotze segons pel final marcant el 2-5 a porteria buida. Ara la pròxima cita serà dissabte a les 20 hores al Club d'Esports contra el CHP Sant Feliu.

FITXA TÈCNICA

CAA Dominicos: Neto Barrós, Javier Añón, Manuel Fernández, Iñigo Varela i Martín Payero -cinc inicial- Bruno Saavedra, Jacobo Copa i Jacobo García

CE Vendrell: David Toda, Biel Salvadó, Ricard Pintado, Marc Cañellas i Lluís Ferrer -cinc inicial- Arnau Gimeno, Jon Borrego i Saül Calvet

Gols: 1-0 Iñigo Varela (24'), 1-1 Arnau Gimeno (28'), 1-2 Ricard Pintado (30'), 1-3 Lluís Ferrer (40'), 1-4 Lluís Ferrer (41'), 2-4 Bruno Saavedra (48'), 2-5 Marc Cañellas (49')

Àrbitres: Jordi Reverter i Nicolás MorandeiraÀrbitres: Jordi Reverter i Nicolás Morandeira