Gimnàstica

Set medalles per les gimnastes del Club Rítmica Vilafranca

Les gimnastes integrants dels conjunts Base Alevi i Infantil . Eix

Les gimnastes integrants dels conjunts Base Alevi i Infantil . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El cap de setmana del 27 i 28 de febrer, les gimnastes del Club Rítmica Vilafranca van seguir amb la temporada de competicions amb la modalitat d’individual i de conjunts. Per una banda, les gimnastes federades, van participar a la II Fase de Copa Catalana que es va celebrar a El Vendrell; i al Trofeu Ballerina disputat a Vilanova del Camí. Per altra banda, les gimnastes individuals escolars, van participar a la 3a fase comarcal dels Jocs Esportius Escolars que es van celebrar a Vilafranca del Penedès.

Les gimnastes individuals federades, es van desplaçar fins a El Vendrell per a disputar la segona fase de copa catalana individual en categoria Aleví i Cadet, i la segona fase de conjunts. El conjunt aleví format per Uxue Gamazo, Aina Martin, Montserrat Gutiérrez, Paula Barrado i Valèria Barrabés, han competit amb 3 cèrcols i dos pilotes i han aconseguit la medalla d’or. L conjunt Infantil format per Nora Gimnénez, Ona Picas, Txell Picas, Jana Torrents i Sheila Fernàndez, han competit amb 5 cintes i han aconseguit la medalla de plata. Les també gimnastes alevines, modalitat individual, Ariadna Isaza i Júlia Bóveda han competit amb l’aparell de maces; destacar la setena posició obtinguda per a la gimnasta Júlia Bóveda. Finalment, han competit les gimnastes cadets, Júlia Arnan, Sara Queral i Sofia Ginesta, amb l’aparell de cinta.

Aquest mateix diumenge, la resta de gimnastes federades van participar al Trofeu Ballerina. En categoria Infantil han competit les gimnastes Alba Pérez i Núria Gutiérrez amb l’aparell de corda. I en categoria Juvenil aparell maces han competit les gimnastes Janna Picas, Èlia Cunillera, Nàdia Pérez i Júlia Mussons; destacar la cinquena posició obtinguda per la juvenil Nàdia Pérez.

Les gimnastes individuals escolars, van concentrar-se al pavelló Nou de Vilafranca del Penedès, per a disputar la tercera i última fase comarcal de gimnàstica rítmica Individual. En categoria Cadet nivell A amb l’aparell de maces, hi van participar les gimnastes Eva Buhigas (6a posició), i Martina Moreno (7a posició). Destacar la medalla de bronze aconseguida per la gimnasta Eva Buhigas amb el recompte final de notes. En categoria Infantil nivell A amb l’aparell de corda, hi van participar les gimnastes Jana Rubires (9a posició), Adriana Morales, Laia pujol, Maria Cabezas, Laia Pujades, Clàudia Raventós, Alba Raventós, Aaron Cabezas i Bruna Montesinos. En categoria Aleví nivell A amb l’aparell de pilota, van competir les gimnastes Maria Barrado, Gal·la Surià, Lucia Moreno i Mar Bertran. En categoria Benjamí nivell A amb l’aparell de cèrcol van competir les gimnastes Paula Badell (6a posició), Irene Santacatalina (7a posició), Joana Soler i Joana Giralt.

Destacar la medalla de plata aconseguida per Paula Badell en la suma total de notes de totes les fases. Finalment, van competir les gimnasta prebenjamines nivell A amb mans lliures Maria Gutiérrez (medalla d’or) i  Lola Soler (medalla de plata). Destacar que en la suma total de notes, Lola Soler va aconseguir la primera posició i Maria Gutiérrez la segona millor nota.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local