El Patí Vilanova te a tocar l’empat en una remuntada històrica davant l’Alpicat

A manca de deu minuts perdia per 1 gol a 6

David Lecha autor de 4 dels 5 gols vilanovins. Eix

L’Alpicat va derrotar per 5 gols a 8  al CP Vilanova en el partit corresponent a la 15èna jornada de l’OK Lliga Plata Grup Sud, que es va disputar ahir al vespre al Pavelló de la Plaça de Les Casernes davant una bona entrada d’un públic totalment entregat al Patí, especialment en els deu darrers minuts en que es va tenir a tocar una remuntada històrica amb el “delirium tremens” dels assistents que es van convertir, com sempre en el sisè jugador sobre la pista

El resultat és el que hi ha i  malgrat que el domini i control de l’Alpicat va ser si més no clar i còmode en els primers 35-40 minuts de partit, la remuntada vilanovina bé mereixia un premi, premi que no va arribar en una situació de cara o creu quan a poc menys de dos minuts pel final, amb el rival tocat, i amb l’espasa de Democles de la falta directa a una acumulativa a tocar i sols un gol per l’empat el Patí va optar per jugar sense porter. Va sortir malament i els visitants en els darres segons van fer dos gols a porta buida.

Opció encertada? L’opinió generalitzada és que no. Molts dels presenst pensem que era millor  apurar per buscar la falta directa i  si s’esqueia jugar més tard amb el cinqué home de pista.  Però com dieun en castellà “A lo hecho pecho”.

Malgrat tot l’empat no canviava substancialment la situació perquè el Patí amb els resultats d’ahir, ha de fer més de cinc punts que els que faci el Barça, amb qui tenim el gol average en contra, i un calendari similar i el Raspeig amb l’empat d’ahir podria molt hipotéticament  embolicar la troca.

L’Alpicat, que va tenir que fer canvi de porter a pocs minuts de joc, tenia la vista posada a Vilafranca i això els esperonava, ja que en aquests moments les places d’ascens estan en un puny amb cinc equips amb opcions. Ens va semblar un equip compacte i que amb el 1 a 6 es va confiar i es va apagar sense reaccionar, permetent al Patí entrar en el partit i fent la gran remuntada sense premi. En aquest aspecte van tenir sort.

El Vilanova va anar sempre -des dels 30 segons- a remolc, plantant cara, però perdonant en excés davant la porteria rival. Res a criticar-los, sinò al contrari. Ara resten set partits -tres a casa- Taradell, Shum i Rivas i quatre a fora -Vilafranca, Olot, Raspeig i Vic. Cal si més no intentar-ho.

Del partit reseguint la cronologia ens ho diu tot. Dels àrbitres cal dir que no van deixar contents a cap equip, amb alguna decisió polèmica, però amb poca influència en el resultat

C.P. VILANOVA 5 - C.P. ALPICAT 8

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Lecha, López ,Mudarra, Garrido (cinc inicial), Vergés, Lalaguna, Bertran, Pérez (p.s.)

C.P. ALPICAT.- Casals, Ballestero, J.M. Serret, Fernández, Besolí (cinc inicial) Zilken, Soto, Vàzquez, M. Serret, Scarso (p.s.).

ÀRBITRES: Sra. Tania Pardo i Sr.  A Moriso

GOLS: 1A PART; 0-1 Serret de FD als 30 segons, 0-2 Vázquez (min 14), 0-3 Zilken de penal (min 17), 0-4 Serret (min 21), 1-4 Lecha (min 25). 2 PART; 1-5 Zilken (min 3), 1-6 Serret (de FD min 7), 2-6 Lecha de FD (min 15), 3-6 Lecha de penal (min 17), 4-6 López (min 18), 5-6 Lecha (min 22), 5-7 Serret (min 24), 5-8 Serret (min 25).

TARGETES .- Blaves a Garrido, Lecha i López del Vilanova i a Vázquez i Zilken de l’Alpicat.