Handbol

Victòria en un partit de menys a més

Dos últims punts per acabar segons en aquesta primera fase. Ara a per l’ascens a Primera

CH Ribes - Sant Quirze B. Josep Maria Perelló

CH Ribes 31 - Sant Quirze B 25

Es presentava a priori un partit complicat ja que el Sant Quirze venia 4rt a la classificació, última plaça per passar a la fase d’ascens a primera i encara tenien possibilitats de quedar fora segons altres resultats. Però, minuts abans de començar vàrem saber de la derrota de Molins davant el Tortosa, els classificava automàticament.

Això no vol dir que no fos un partit disputat entre dos molt bons equips però, treia la tensió de la classificació.

Va començar el Ribes molt flux en defensa, junt a les pèrdues en atac i a la mala selecció de llançament, els de Sant Quirze ho van aprofitar per posar el marcador 1-4 al minut 5. Uns quants ajustos des de la banqueta per part d’en Guillem i la aparició a la porteria d’en Marc, els ribetans van posar-se al davant al marcador al minut 10, 6-5 amb gol des de l’extrem de Oscar. Anticipacions en defensa i ràpids contraatacs (11-9) van fer que el Sant Quirze demanes temps morts al minut 18 per posar una mica d’ordre al seu joc. El partit es va igualar, amb molta més intensitat defensiva, arribant al minut 27 amb un 14-12 pel locals. Temps mort del Ribes per tranquil·litzar el joc en els últims minuts, que va donar resultar junt amb les aturades a la porteria, per anar al descans amb la màxima diferencia al marcador 16-12.

Encara que la primera part no va ser de les millors, es van fer bastantes coses bé.

La segona part va ser una continuació de la primera però, amb més control del joc per part del Ribes i una gran actuació de Jordi a la porteria local i del porter visitant,  que va fer que les diferències es mantinguessin en els 4 gols fins el minut 20 d’aquesta segona part, 26-22.

Una gran defensa del Ribes, anticipant i recuperant pilotes va permetre contraatacs per part d’en Toni, amb exclusions incloses, per posar el 29-22 al minut 24. Temps mort visitant per intentar arreglar el marcador. Però, els de Ribes que seguien endollats i en Jordi a la porteria també, no van deixar acostar-se al Sant Quirze, posant la màxima diferència del parit, 31-22 a falta de 1 minut 20 segons. La relaxació final després de una segona part molt intensa va permetre als visitants maquillar el resultat amb un parcial de 0-3 fins el 31-25 final.

Destacar el debut d’en Xavier García amb el primer equip.

Gran primera fase realitzada per tots els jugadors sota la excel·lent direcció d’en Guillem Molné per aconseguir aquest segon lloc a només un punt del líder.

Jugadors: Jordi, Marc, Genís, Joseba (1), Iker (1), Toni (8), Oscar (1), Pol (6), Pedri (5), Oriol (3), Roger Castelló (5), Sergi (1) i Xavier.

Proper dilluns sorteig dels grups fase d’ascens a primera.