Important victòria del CNB Vilanova

Després d’una aturada de dues setmanes el sènior La Parròquia rebia dissabte el CB Salou, equip instal·lat a la part alta de la classificació

CNB Vilanova - CB Salou. Eix

CNB VILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA 67- CB SALOU BASQUET TERESIANES 60

Sortida amb Javi, Dídac, Aleix, Miki i Edu. Inici tou dels grocs que permeten a l’equip visitant agafar els primers avantatges al marcador. Al minut 5,amb un triple d’en Nil, canvia la tendència del partit, i el Nou Bàsquet comença a ser reconeixible. Final del primer quart 19-13.

La defensa vilanovina puja un punt més la intensitat i als de Salou els costa anotar, però els parroquians tampoc estan fins de cara a cistella. Uns bons darrers minuts d’en David donen el màxim diferencial als vilanovins per marxar al descans, 34-22.

Només començar el tercer quart, els visitants demostren que el partit no ha acabat, i en tant sols tres minuts es situen a tres punts. És aleshores quan de nou l’equip local reacciona, i amb un Edu molt inspirat, com gairebé sempre, torna a eixamplar diferències, 50-42, amb deu minuts per disputar.

Darrer quart de nervis i cames pesades pels grocs, però aquest equip té quelcom molt especial. Els visitant tenen un quart de molta inspiració i a falta de dos minuts el marcador està 58-58. La inèrcia està de part del Salou, però de nou, Javi anota un triple des de la cantonada, recupera pilota en defensa i Aleix anota el 63-58 entrant al darrer minut. És aleshores quan l’equip local comença a pensar en l’average. Seguit de faltes i temps morts dels dos equips, que culminen amb una recuperació del capità que cedeix la darrera cistella a l’Aleix, que anota al darrer segon. Victòria 67-60 i average pels vilanovins. Quin partit.

Diumenge vinent visita a un altre dels equips de zona alta, el Reus Deportiu. Seguim.

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Sugri (2), Nil (3), Guillem, Aleix (16), Collados, Javi (13), Caelles (3), Dídac (3), Edu (20), David (6) i Miki (1).