Aquest Sitges de nou fa sonar la flauta

L’equip de Toni Salido es converteixen en la autentica bèstia negra de la Penya Jove i els guanya els dos partits disputats

Penya Jove – UE Sitges B . Toni Muñoz

Penya Jove 2 – UE Sitges B 3

La trajectòria dels de Toni Salido a camp contrari feia preveure que seria complicat l’enfrontament per la Penya Jove. Tot i que el potencial ofensiu i la dinàmica guanyadora dels de Angel Gerena els feia favorits, després la realitat fou un altre ja que ocasions que en un altre partit sumaven gols en aquest cas els va faltar encert i sobre tot al seu golejador, Carles Contreras, que les va tenir i clares, el canvi de plantejament per part dels tècnics del Sitges els va servir per tenir controlat i asfixiar a un Penya Jove que no es va trobar còmode en cap instant.

El partit

Al minut 2 s’avançava l’equip sitgetà amb gol d’un dels golejadors i destacats per la part visitant, Jean Marco Monmeneo, després és cert que reaccionava de la millor manera la Penya Jove amb ocasions clares de Carlos Contreras que en aquesta ocasió no entraven, també és cert que instants després Jaume Font d’un fort ‘cacao’ feia tremolar el travesser, fent el segon gol Dani Tamayo al minut 28 que tornava a despertar a un Penya Jove que amb 11 minuts amb gols de Oscar Hernando empatava el matx al minut 41.

Va saber controlar millor el Sitges la segona meitat però també les va tenir la Penya Jove en la botes d’un Carles Contreras poc efectiu en aquest enfrontament, el gol de Jean Monmeneo de magnífica factura tornava a avançar als sitgetans que finalment es portaven el gat a l’aigua sumant els tres punts.

Alineacions

Penya Jove: David Benito, Manu Muñoz, (Jose Antoni Quesada 82) Edgard Fontiveros, (Jordi Contreras 76) Aitor Villanueva (Kodro 76) Quique Aranda, Ian López, (Salva Milà 68) Gonzal, Adam Restoy, Carlos Contreras, Alex Morillas, (Marc Robert 76) i Oscar Hernando.

Sitges B: Adrià Lobato, Rafa Garcia, Mari Colibaly, Jaume Font, (Pau Oris 85) Josep Bernad (Matias Gomara 33) Jean Marco Monmeneo, (Pau Junyent 68) Alex Rodríguez, Guillem Fonoll, Daniel Tamayo (Guillem Gracia 54) Gerard López, Marc Solà (Alejandro de Pineda 76).

Els propers partits

Ara l‘equip de Toni Salido rep aquest dissabte al Ribes en el que serà un nou derbi comarcal, els sitgetans van perdre per 2 a 1 al Bosc de Plaça, en aquesta ocasió el Sitges arriba més en forma que un Ribes que ve de perdre per 0 a 3 amb el Alt. Vilanova que s’ha posat a un punt del conjunt de Gustavo Costa.

Mentre que la Penya Jove juga aquest diumenge al camp d’un Torrellenc molt irregular però que ha reaccionat en aquesta segona volta ocupant el 12è lloc amb 21 punts, dels 20 partits disputats ha guanyat 5, empatant 6 i perdent 9, l’hora d’inici diumenge a les 12 hores.