Handbol

Derrota a l'últim moment contra el Palautordera

Últim partit de la primera volta i amb la motivació de jugar contra les vigents campiones, les jugadores del Handbol Ribes van visitar el diumenge, 6 de març, la pista del Palautordera

Palautordera - Ribes Sènior Femení A . Eix

Lliga Catalana / Fase per al títol / Jornada 5:
Palautordera - Ribes Sènior Femení A  30 - 29

El partit va començar amb un ritme lent en els primers minuts (2-2 / min. 7). Les defenses i les porteres frenaven una vegada i una altra els atacs rivals. Cap dels dos equips aconseguia imposar el seu joc i l'enfrontament estava molt igualat (com a màxim un gol de diferència en el marcador). Parcials de 4-4 en el minut 14 i de 7-7 en el minut 20. Va entrar Joana Santiago de central (en lloc de Cris Hernández). Els atacs es van tornar més ràpids, imprevisibles i efectius. Mentre en els primers 20 minuts les Ribetanes només havien marcat 7 gols, en els últims 10 minuts de la primera part van marcar 6. En canvi la defensa de les del Garraf es va tornar més vulnerable i es va arribar al descans amb un 13-13.

En la segona part va tornar Cris Hernández a la posició de central, però aquesta vegada imprimint mes velocitat als atacs. Lleuger avantatge de les visitants en el minut 32 (13-15), però les locals van saber reaccionar i marcant sobretot pels extrems van aconseguir mantenir la igualtat (18-18 / minut 38). Van arribar els millors moments del Handbol Ribes. Diverses recuperacions en defensa i una gran efectivitat de la China Sánchez (en total 8 gols) van provocar un resultat parcial de 18-21 en el minut 41. El Palautordera va intentar contrarestar l'envestida de les visitants avançant la defensa i fent temporalment una vigilància individual a la central ribetana, però sense èxit. Va tornar Joana de central i es va arribar al minut 47 amb un 20-24.

En aquell moment es van produir dos fets que van canviar la tònica del partit. D'una banda va entrar la pivot del Palautordera, Joana Andreu, que no havia jugat fins a aquest moment. Va marcar 2 gols i va fer patir molt a la defensa ribetana. D'altra banda en el Ribes es van fer uns canvis que no van donar el resultat desitjat. Les Ribetanes van perdre diverses pilotes en atac i van permetre que les del Montseny es tornessin a ficar en el partit. Parcial de 8-2 a favor de les locals en 10 minuts (28-26 / min 57).

L'equip de Lautaro Alarcón i Pere Solé sempre lluita fins al final i va aconseguir remuntar. Temps mort demanat pel Palautordera a 22 segons del final amb el resultat de 29-29. Últim atac de les locals. Pilota cap a l' extrem esquerra que intenta llançar en l'últim segon però és frenada de manera irregular (defensa interior i falta) per la defensa ribetana. Penal imparable i final del partit (30-29).

Pròxim partit el diumenge 13 de març en la pista del Sant Vicenç B.

Golejadores per part del Ribes: China Sánchez (8) / Anna Hernández (9) / Cristina Hernández (3) / Elena Custodio (3) / Joana Santiago (1) / Aina Albà (2) / Alba Serrano (1) / Paula Corrales (1) / Patri Lucas (1) /

Porteria: Roser González amb un 32% d'efectivitat i Marta Abellán amb un 35% d'efectivitat.