Hoquei patins

El derbi es decanta pels vilafranquins i el CP Vilanova segueix a la corda fluixa

El partit es presentava entre els dos equips en situació ben diferent. Per la seva part el Vilafranca que aspira a l’ascens i el Vilanova que lluita per evitar el descens

Els jugadors del CP Vilafranca aconsegueixen la victòria contra el Vilanova. CP Vilafranca

El C.P. Vilafranca ha derrotat per 4 gols 1 al C.P. Vilanova en el partit disputat en la vesprada de dissabte en la Poliesportiva Vilafranquina i corresponent a la 16èna jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Sud, i amb una bona entrada de públic.

El derbi es presentava entre els dos equips en situació ben diferent. Per la seva part el Vilafranca que aspira a l’ascens i que venia de rebre un sever correctiu a casa seva i que estava obligat a oferir una bona imatge i el Vilanova que lluita per evitar el descens, i que ara resten sis jornades amb l’afegit d’esperar al partit Barça-Raspeig per veure si les distàncies amb la salvació minven o es mantenen.

El Vilafranca ha començat amb un fort ritme i al minut i escaig de joc ja havia marcat el primer gol (sembla que la tònica del Patí es encaixar massa aviat el gol). La targeta blava a López, i amb la falta directa no transformada, els ha permès als vilafranquins jugar amb superioritat i marcar el segon gol. El Vilanova ha disposat d’una directa no transformada per blava a Aragonés i tres minuts més tard T. Villares feia el tercer. Semblava tot mig decidit i fins al final del primer temps s’ha equilibrat el joc, aprofitant Garrido una falta directa acumulativa a manca de 16 segons pel final del període.

En la segona part el partit ha entrat en una situació estranya, en la que els dos porters han estat els protagonistes. El Vilafranca no estava còmode, fent possessions llargues, moltes pèrdues de bola i amb poca convicció, mentre que el Vilanova ho intentava, però xocant amb un Arellano esplèndid.

La parròquia local no les tenia totes ja que un gol del Vilanova el feia entrar de veritat en el partit i potser aspirar a la sorpresa, però a dos minut pel final Vázquez ha fet en una gran jugada el gol de la tranquil·litat.

Ara dissabte el Vilanova juga a casa en el dia del 71è Aniversari de la seva fundació contra  el Taradell. Tot soms conscients de la situació.

CP VILAFRANCA  4 - C.P. VILANOVA 1

Pista.- Poliesportiva Vilafranquina

C.P. VILAFRANCA CAPITAL DEL VI.-  Arellano, Martí, Ribas, Vázquez, Aragonès (cinc inicial) T. Villares, Perales, G. Villares i Molero.

C.P. VILANOVA .- Pol Ferrer, Garrido, Mudarra, Vergés, López (cinc inicial) Bertràn, Martínez, La Laguna

ÀRBITRES: .- Srs. A. Sans i O. Teixidó

GOLS: 1A PART 1-0 Ribas (min 1); 2-0 Ribas (min 8); 3-0 T. Villares (min 15); 3-1 Garrido de FDA (min 25). 2ONA PART; 4-1 Vázquez (min 22).