Gimnàstica

Les gimnastes del CR Vilafranca aconsegueixen dos ors i dues plates

El cap de setmana 12 i 13 de març de 2022 es va celebrar a la ciutat de Girona, el campionat de Catalunya de gimnàstica Rítmica, classificatori pel campionat d’Espanya

Sara Queral, en un moment de la seva actuació. Eix

Competició oficial organitzada per a la Federació Catalana de Gimnàstica.

El dissabte 12 de març es van desplaçar fins a Girona les gimnastes federades juvenils de l’entitat per a disputar la citada competició. Les gimnastes juvenils Marta Puimedon i Júlia Mussons van participar amb l’aparell de cèrcol.

L’endemà diumenge dia 13 de març, la resta de gimnastes federades es van dirigir fins a la població de Girona per a participar a la competició. El conjunt aleví format per Uxue Gamazo, Aina Martin, Montserrat Gutiérrez, Paula Barrado i Valèria Barrabés, van competir amb 3 cèrcols i dos pilotes i van aconseguir la medalla d’or i per tant, es van proclamar campiones de Catalunya, obtenint la classificació pels campionats Nacionals. Les també gimnastes alevines, en modalitat individual, Ariadna Isaza i Júlia Bóveda van competir amb l’aparell de maces; destacar la medalla d’or de la gimnasta Júlia Bóveda, proclamant-se així, campiona de Catalunya. l; així mateix, la gimnasta Ariadna Isaza també va obtenir una molt bona posició aconseguint la classificació pel Campionat d’Espanya.

El conjunt Infantil format per Sheila Fernández, Ona Picas, Txell Picas, Jana Torrents i Nora Giménez, van competir amb l’aparell de  cintes i van obtenir la medalla de plata, proclamant-se subcampiones de Catalunya i aconseguint la classificació pels Campionats Estatals. Les també gimnastes infantils, amb modalitat individual, Alba Pérez i Núria Gutiérrez, també van participar en aquesta competició, amb l’aparell de corda.

Finalment, van competir les gimnastes cadets, Júlia Arnan, Sara Queral i Sofia Ginesta, amb l’aparell de cinta. Destacar les gimnastes Júlia Arnan (10a posició) i Sara Queral, que van aconseguir la classificació pel campionat Estatal; aquesta última gimnasta, Sara Queral, es va proclamar subcampiona de Catalunya de la seva categoria.

Moltes felicitats a cada una d’elles, i també a l’equip tècnic, liderat per Glòria Mitjans, per a la gran feina realitzada i pel suport a totes les gimnastes.