Handbol

Debut amb victòria a la fase d’ascens

Molta feina i molt bona per aconseguir els dos primers punts

El destí ha fet que el primer rival de la fase d’ascens sigui el mateix que l’últim de la primera fase i també a casa, el Sant Quirze

Ribes Sènior Masculí A - Sant Quirze B. Ramon Stockli

Ribes Sènior Masculí A 30 - Sant Quirze B 27

Si l’anterior partit va ser disputat sense res en joc, aquest ho ha estat molt més fins l’últim minut en que s’ha decidit tot.

L’inici del Ribes va tornar a ser fluix i va permetre que el Sant Quirze en un no res, es poses 1-4 al marcador, però de mica en mica, ajustant la defensa i seleccionant bones posicions de llançament, els ribetans van posar el marcador en 11-8 al minut 20. Això va fer que el Sant Quirze demanes temps mort però, sense resultat. Els locals van mantenir el seu joc i la diferència fins l’últim minut, on un gol ràpid de contraatac i una jugada assajada després de temps mort demanat per Guillem a manca de 18 segons, van posar el resultat en 17-12 al descans. Tot idèntic al partit de la setmana anterior.

Lamentar la lesió a la porteria d’en Jordi Bermejo en aquesta primera meitat, que pateix fractura d’un metacarpià i el tindrà unes setmanes apartat de l’equip.

La segona part ha començat bé en el marcador però no en el joc. Després d’aconseguir la màxima diferència 19-13, en Guillem s’ha vist obligat a demanar temps mort al minut 5, després de vàries pèrdues seguides de pilota i de descoordinació tant en atac com en defensa, que no ha sabut aprofitar el Sant Quirze encara que han reduït el resultat a 19-15.

A partir d’aquest moment, ha sortit la tensió a tots dos equips que ha fet que les accions fossin més dures provocant moltes exclusions pels dos costats i un joc gris amb moltes interrupcions. El marcador s’ha mantingut entre els 3 i 5 gols d’avantatge pel Ribes, amb resultat de 26-22 al minut 20 i de 27-23  al 25. En aquests minuts, destacar la tercera exclusió d’Iker després d’una gran batalla al pivot durant tot el partit, la defensa individual que han fet a Yosi per tota la pista que ha donat el que es jugués amb un jugador menys tots dos equips. I l’últim temps mort demanat per Guillem, al minut 26, per endreçar aquesta situació caòtica de joc.

Arnau ha fet el 28-23 a falta de 3 minuts i mig que ha donat la tranquil·litat definitiva. Però, encara així, el Sant Quirze no s’ha rendit i amb pèrdues locals i contraatacs molt ràpids, han posat un 29-27 a manca de 45 segons, que no ha estat suficient. En Genís, de falta directa a falta de 2 segons pel final del temps reglamentari, ha posat el definitiu 30-27.

Bon partit de tot l’equip, destacant la gran actuació de Marc a la porteria en molts moments clau en que es podien acostar els visitants i també destacar també el suport des de la banqueta de tothom i sobretot, l’ànim rebut durant tot el partit des de la grada d’aquesta impressionat afició que té l’Handbol Ribes.

Jugadors: Jordi, Marc, Genís (3), Joseba (1), Iker (1), Toni (5), Oscar (2), Pere, Arnau (1), Ivan (2), Pol (4), Pedri (5),Marcel, Oriol (1), Roger Castelló (5)  i Sergi.

Proper partit, dissabte 19 davant el Sant Andreu com a visitants.