Nou partit complicat pel sènior vilanoví, aquest cop a la històrica pista del Reus Deportiu

Després de l’aturada de Carnaval, l’equip femení afrontava el partit en unes condicions complicades, amb fins a set baixes

Reus Deportiu - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia . Eix

Reus Deportiu 73 - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 66

Nou partit fora de casa que comença amb gairebé una hora de retràs. Sortida amb Dídac, Alex, Aleix, Miki i Edu. Intensitat màxima per part dels dos equips des de l’inici, on els locals presenten una defensa amb canvis a tots el blocs. La lectura groga és excel·lent i el partit comença amb un parcial de 0-7. Mica en mica s’igualen les forces i el primer quart acaba amb un 10-14 pels parroquians.

Cop dur pels grocs al segon quart, Javi no supera les molèsties a l’espatlla i acaba la seva participació al partit. Però si la lectura en atac al primer quart va ser bona, al segon és encara millor. Minuts de molt bon bàsquet i una defensa, de nou, espectacular, porta al Nou Bàsquet a la mitja part amb un meritori 22-34.

Inici del tercer estrany. Una acció defensiva dels locals acaba amb 5 tirs lliures i possessió pels grocs, màxim avantatge (28-43). Podria semblar un cop definitiu, però és l’inici de la reacció dels de Reus. El joc interior vilanoví ja està molt carregat de faltes personals i les cames comencen a pesar. El Reus comença a veure la cistella molt gran i s’arriba a final del període amb un preocupant 49-52.

Però de nou l’objectiu està complert. L’equip arriba al darrer quart competint, malgrat les lesions, les absències…

En Dídac està fent una feina descomunal, multiplicant-se per intentar suplir la important baixa d’en Javi. Però l’equip no té la frescor de la primera part i el cansament comença a passar factura. Per altra banda s’entra en bonus molt aviat i l’equip local té un encert espectacular des de tir lliure. Al minut set el marcador senyala un 62-62 que feia deu minuts era impensable. Tres minuts de males decisions en atac i de rauxa local condemnen als grocs, 73-66. Derrota molt dura, però on s’ha mantingut l’average. I és important. Perquè ara si, a falta de cinc partits, ja es pot dir que el CNB Vilanova té opcions de quedar entre els quatre primers i obtenir el premi de jugar les fases d’ascens a 1a catalana, en el seu primer any a la categoria. Podeu estar segurs que ho intentaran. Seguim.

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia: Sugri (2), Alex, Nil (5), Guillem (10), Aleix (8), Collados (4), Javi, Dídac (17), Edu (17) i Miki (3).

CNB Vilanova AKO 75 - Joventut Castelldefels B 26

Després de l’aturada de Carnaval, el Vilanova afrontava el partit en unes condicions complicades, amb fins a set baixes en la formació, per aquest motiu va haver de comptar amb quatre jugadores dels equips inferiors.

El matx començava mancat de ritme, les accions ofensives de les vilanovines eren aturades amb falta personal i el poc encert des de la línia de tirs lliures feia que el marcador es quedés curt en els minuts inicials.

Les situacions de 5c5 estàtic eren resoltes amb dificultats per part del Vilanova, no va ser fins que van intensificar el nivell defensiu que el partit es va desbloquejar i les vilanovines van poder ampliar l’avantatge progressivament, amb un parcial de 12 a 4 en els darrers tres minuts del primer quart.

La resta del partit va seguir la mateixa tònica: defensa intensa del Vilanova, amb canvis defensius en els blocs directes i ajudes des del costat feble i contraatacs que ajudaven a sumar punts fàcils compensant el desencert des de la línia de tres punts.

Sensacions positives de cara als quatre últims partits d’aquesta fase i bona aportació de les jugadores del sots-21 i el júnior, amb esperances d’anar recuperant jugadores lesionades en els propers dies.

Aquesta jornada el Vilanova es desplaça a Sitges en el partit més complicat del que resta de fase, contra un equip que lluita per fer-se un lloc a la fase d’ascens.