Empat amb polèmica

Ribes Sènior Femení A. Ramon Stockli

Lliga Catalana / Fase per al títol / Jornada 6:
Sant Vicenç B - Ribes Sènior Femení A  28 - 28

Com era d'esperar el partit va començar molt igualat. Intercanvi de gols (4-4 / min. 7) fins que les locals van aconseguir un petit avantatge de 10-7 (min.15). La lateral ribetana Alba Serrano va estar molt encertada de cara a porteria en aquesta fase del joc (5 gols en total) i les del Garraf van aconseguir tornar a igualar el partit (13-13 / min 23).

Es va arribar al descans amb un mínim avantatge de 15-16 a favor de l'equip de Pere Solé (Lautaro Alarcón no va poder assistir al partit).
Mateixa tònica a l'inici de la segona part i es va arribar al minut 14 amb un 20-20 en el marcador. En aquest moment va haver-hi polèmica per l'actuació de la persona encarregada del marcador. Ja en la primera part la taula va oblidar anotar momentàniament un gol de les locals. En un temps mort posterior i davant la insistència de la delegada del Sant Vicenç l'error va ser corregit. En canvi amb l'empat 20-20 la taula va sumar sense venir al cas un gol a favor del Sant Vicenç i en aquest cas no va rectificar el seu error. En el vídeo del partit queda acreditat que les locals van marcar en total 27 gols i no 28. De res van servir les protestes de les visitants. El Handbol Ribes ha impugnat el resultat i haurà de decidir el Comitè de Competició.

Les jugadores del Ribes no es van deixar desconcentrar per les adversitats i es van mantenir en tot moment en el partit. A destacar la bona actuació de les bessones Hernández i la pivot Laura Roldán (4 gols). La portera ribetana Marta Abellán també va estar molt encertada (40% d'efectivitat).

Cap a final del partit i a causa d'algunes imprecisions semblava que les locals es tornarien a portar la victòria. Es va arribar al minut 57 amb un 28-26 i possessió per a les del Baix Llobregat. Les Ribetanes van aconseguir parar l'atac del Sant Vicenç i Pere Solé va demanar temps mort amb 2 minuts i 12 segons per jugar.

Dos ‘golassos’ (China i Anna) van donar l'empat a les visitants i amb 25 segons per jugar el Sant Vicenç va demanar temps mort.
Pere Solé va plantejar una defensa 6-0 molt agressiva per a aquests últims segons i el resultat ja no va canviar.

Pròxim partit el dissabte 19 de març ,16h, a casa contra la Associació Lleidatana (líder).

Golejadores per part del Ribes: China Sánchez (5) / Anna Hernández (7) / Cristina Hernández (4) / Elena Custodio (1) / Joana Santiago (1) /

Aina Albà (1) / Alba Serrano (5) / Laura Roldán (4)

Porteria: Roser González amb un 17% d'efectivitat i Marta Abellán amb un 40% d'efectivitat.