Aquest Sitges pot amb tot

L’equip de Toni Salido en dues jornades guanya al líder, el Penya Jove, així com fins al que a les hores ocupava el segon lloc, l’equip ribetà

UE Sitges B – CD Ribes. Toni Muñoz

UE Sitges B 2 – CD Ribes 1

Segon triomf de mèrit en dues jornades per part d’aquest Sitges que s’ha convertir en el mata-gegants, tot en un partit del tot emocionant en el que fins i tot van fer els tres gols, ja que el de l’empat del Ribes s’ho van fer en pròpia porta, per la resta està clar que no fou un bon partit, però va tenir tots els ingredients dels derbis comarcals, en el que un defensor per part sitgetana i els seus dos gols de Meri Coolibaly van donar el tres punts, recuperant el quart lloc a la taula amb 41 punts, tres menys que el segon classificat, l’Atl. Vilanova i 11 menys que el líder, el Penya Jove.

El partit

És cert que des dels primers instants fou el Sitges qui s’exposava una mica més, mentre que l’equip sense voler massa la pilota es trobava còmode i ben ordenat, al primer quart d’hora un magnífic xut de Jaume Font feia tremolar el travesser al 43, en un corner tret per Josep, Mery Coolibaly remata a gol posant als seus per davant, l’empat arribava a manca d’un minut pel descans, Marc Silva al voler refusar una pilota es feia gol en pròpia porta, el 1-1.

Baixava el ritme als inicis de la segona part, la pilota tenia més protagonisme al mig del camp fins que al minut 79 un altre gol de Mery Coolibaly despertava els restants minuts tot i que al final ja no es bellugava el marcador, arribant a la fi del matx amb un triomf del tot treballat d’un Sitges B davant un Ribes amb Xavi Garcia a la banqueta per la  sanció de Gustavo Costa sumava la segona derrota consecutiva.

Alineacions:

CD Ribes: Enric Brunat, Chistoforu, (Miguel Valensuela) Gerard Marín, Xavi Esquiu, Álvaro Cardiel, Pablo Pagan, Edine, (Samir) Pau Mahiques, (Guillermo Cardiel) (Juan Andrés) Jorge Ayala, Xavier Roza i Pol Bofarull.

Sitges ÇB: Adrià Lobato, Rafa Garcia, Mery Coolibaly, Jaume Font, Jean Marco, (Bruno Nogrado) Alex Rodríguez, Daniel Tamayo, Gerard López, (Raul Barneda) Marc Silva, (Josep Bernad) Pau Junyent (Guillem Gracia) i  Alejandro de Pineda.

El Sitges B es desplaça aquest diumenge al camp del Riudebitlles, sisè a la taula amb 33 punts, l’hora d’inici a les 12 hores.