Gimnàstica

L’equip de promoció 5 campió a la 1a Fase GAM

Aquest cap de setmana és el torn de la Via Olímpica que competeix a Hostalets de Balenyà

Promoció 5 equips . Eix

El passat cap de setmana, 12 i 13 de març es va celebrar a Vic la 1a. Fase de la Copa catalana Gam i la 2a. Fase de la Copa Catalana Escolar Gaf.

El Club Gimnàstica Vilanova presentava gimnastes en categoria Promoció 3-5 i Base 4-5

En Base 5, Oriol García va concloure 5è, aconseguint el primer lloc a l'aparell de Salt.

En Base 4, Rubén Pecellín va finalitzar 4rt a la general, 2n. a Paral·leles i 3r. a poltre amb arcs i Barra Fixa.

En Promoció 3 Llibert Villaubí va concloure 16è a la classificació general.

En Promoció 5 Nuei Lambea aconsegueix l'Or, sent 1r. en anelles i paral·leles, 2n. a Barra Fixa i 3r. a poltre amb arcs. David Planas es fa amb la plata, aconseguint la 1a.posició a poltre amb arcs i barra fixa, 2a. a anelles i paral·leles i 3a. a terra. Martí Gelida es classifica en 4a. posició a la classificació general amb la 2a. plaça a poltre amb arcs.

La suma de les puntuacions dels tres gimnastes els classifica en 1a. posició a la general per equips aconseguint l'Or en aquesta 1a. fase de la Copa Catalana.

En la 2a Fase Femenina de la Copa Catalana en categories escolars van competir en Categoría B4G Nora Sanchez i Alba Romera.

En Categoria C4P l'equip estava format per Júlia Zoroa, Jana Gallego, Nora Narvaiza i Alma Roncero.

En categoria C4G competien Alba Almirall, Nahia Miret, L.G. Jana Mora, Clàudia Trias i Júlia Fusté. Per equips van aconseguir la 5a. plaça i en individual cal destacar la 6a. posició d’Alba Almirall.

En categoria E4G competien Helena Tristany i Ingrid Pecellín que va concloure en 5a. posició a la classificació general amb la 1a. posició a Barra d'equilibri per aparells.