El Sènior A del Basquet Sitges-La Guixeta continua amb la bona dinàmica de resultats

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges del cap de setmana

El Sènior A del Basquet Sitges-La Guixeta. Eix

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

C.B La Selva A   43

Bàsquet Sitges – La Guixeta   69

N. Bellmonte, N. Guillen 9, A. Miguelsanz 18, JA. Bustos 2, O. Thiam 14, I. Ruiz, A. Villar, M. Pérez 7, J. Carrion 4, O. Camprubi 6, V. Siriaco 2, N. Velasco 7, P. Cabezas, P. Alcazar, M. Rubi, Y. Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria           Delegat: Pep Camprubí

Parcials:   15-21         8-15          9-27        11-6

Guanyava 43 a 69 a la seva visita al CB La Selva A. El partit es plantejava com un bon repte per mantenir les opcions al liderat del grup, doncs La Selva es mantenia imbatut a casa des del passat novembre i allà havien caigut equips ben classificats com el Salou o el Nou Bàsquet Vilanova

El partit començava força igualat. Els visitants plantejaven una defensa intentant minimitzar l'encert en els triples de La Selva i així va ser. Els Sitgetans aconseguien mantenir una anotació baixa del contrari, tot i algunes badades en defensa, arribant al final del primer quart 15 a 21 favorable al CB Sitges-La Guixeta.

El segon quart va ser encara més marcat per les defenses, per ambdues bandes, i de nou el CB Sitges se'n va endur el parcial a còpia de forçar errors en el rival, assegurar el rebot defensiu i sortit al contracop. La Selva, però, amb un balanç defensiu eficaç dificultava l'anotació visitant, i així es va arribar a la mitja part amb el marcador 23 a 36.

El tercer quart va ser el decisiu per decantar la balança a favor dels líders de la categoria, que van estar encertats des del perímetre, des del tir lliure, i dominant el rebot defensiu i ofensiu. Van endollar un parcial de sortida 0-9, i un altre parcial final de 0-11 que pràcticament liquidava el partit en arribar al final del quart guanyant de 31 punts, 32 a 63.Els darrers minuts no van ser bons per cap dels dos equips, sense encert , però el partit ja estava decidit i de nou el control del rebot no va permetre que la reacció dels del Baix Camp signifiqués més que una minsa reducció de la diferència al marcador.

Per part del CB Sitges-La Guixeta van destacar l'Àngel Miguelsanz amb 18 punts i 11 rebots, en Mauro Pérez amb 7 punts i 14 rebots, i l'Omar Thiam amb 14 punts.

Resten tres setmanes pel final de la primera fase i el Basquet Sitges-La Guixeta haurà de jugar 5 partits, els dos primers davant l'AB El Vendrell. El primer serà aquest dissabte dia 19 a les 18:00 hores a Pins Vens i el següent partit serà a Vendrell el dimecres 23 a les 21:15 hores.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”      59

AEC Collblanc B    55

J.Mateo 6, A.Ruiz 5, Y.Pedroso 12, O.Porras 2, M.Emde 17, JE.Piñero, J.Bordonau, A.Cadenas 4, O.Miro 2, D.Arjona 9, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez 2, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials:     20-15      12-12          14-15       13-13

El sènior B aconsegueix una meritòria victòria davant del Collblanc. Els sitgetans van agafar la iniciativa ja al primer quart d'un partit que es decidiria per un parell de cistelles. El joc va estar d'allò més igualat en tot moment i semblava que el partit se l'emportaria el primer que afluixes el ritme. Els del Garraf treballaven durament en defensa per seguir mantenint el poc avantatge que s'havia aconseguit al primer quart i s'arribava al descans amb una diferència de només cinc punts, 32-27. Els dos últims quarts van ser d'allò més disputats i si bé els sitgetans aconseguien marxar de deu punts al principi de l'últim temps, els visitants retallaven ràpidament la distància i s'arribarien a situar a només un punt a l’últim minut del partit. Unes bones defenses i els tirs lliures acabarien decantant el partit a favor del Bàsquet Sitges.

El proper partit del sènior B es jugarà diumenge dia 20 de març a les 14:15 hores a la pista del Bàsquet Sama Vilanova - SMB

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Gramenet BC Blau      75

Basquet Sitges “A”      51

J. Prat, M. Rubi, A. Milà 5, L. Mayoral 2, L. Chimeno14, K. Ayouna 14, O. Miró, B. Reinon 4, A. Vernon 12, C. Alemany, M. Guell, P. Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo         Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:       21-8        17-19      18-8      19-16

Nova jornada pel junior del CB Sitges, aquesta vegada contra el líder de la categoria, el Gramenet BC. Aquest partit marxaria probablement el líder de la categoria.

Després d’una setmana amb moltes dificultats, concretament 3 casos positius, 2 lesions i poca disponibilitat per entrenar degut a la pluja, el junior sitgetà arribava al que probablement seria el partit més important de la temporada donada la situació a la classificació i el rival.

Inici del partit amb molts nervis per part visitant i una falta de concentració defensiva que començava a ser notòria. Gràcies a això, els locals aprofitaven aquestes situacions per moure bé la pilota i aconseguir tirs amb certa comoditat, a més de tenir un gran percentatge. Els sitgetans intentaven aturar aquesta dinàmica, però el poc encert i la falta d’intensitat permetien una distància al marcador força contundent. Final del primer quart i primer avantatge local de 13 punts, 21-8, gràcies a dos triples a les últimes possessions del quart.

Els blancs ja sabien de la dificultat del partit i va ser al segon quart on van començar a pujar línies defensives, controlar el rebot defensiu i moure la pilota amb major facilitat amb el 2c1 que feia l’equip local a mitja pista. Més intensitat i major concentració i el Sitges guanyava aquest segon quart i retallava distàncies al marcador, 38-27, 11 punts a sota.

Tercer període i, a diferencia d’altres partit, aquest inici podia haver sigut clau al partit. Els sitgetans aconsegueixen retallar la diferència al marcador i posar-se només a 6 punts. Però una altra vegada, els triples tornen a ser un càstig massa gran pels visitants que veuen com de 3 en 3 els locals tornen a allunyar-se i a enfonsar l’estat anímic dels del Garraf amb triples als últims segons de les possessions i ben defensats. Final del quart amb 56-35 al marcador.

Últim quart on el Sitges fa un últim esforç per intentar escurçar les distàncies, però el cansament dels jugadors apareix i la poca rotació a la banqueta fa que la diferència es mantingui durant tot aquest últim quart i, tot i lluitar fins al final, el junior sitgetà no aconsegueix treure una victòria a camp del líder.

Aquests jugadors ho han intentat fins al final, però no es pot arribar a un partit amb tantes baixes i sense la possibilitat d’entrenar per la falta d’instal·lacions. Caldrà continuar esperant per poder entrenar amb qualitat i tant de bo el junior blanc pugui recuperar efectius per aquest últim tram de la temporada tan important amb unes fases.

Proper partit diumenge 20 a les 12:00 contra el Centre Catòlic L’H “B”. Una victòria ens col·locaria matemàticament a les fases de Barcelona. Us animem a venir a Pins Vens per omplir el pavelló i celebrar amb nosaltres aquesta classificació.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

C.B. Bellvitge – Joan XXIII       48

Basquet Sitges “B”      62

Eric, Ignacio, Pol, Jaume, Samuel, Jonathan, Hèctor, Lucas, Da Wei, Victor, Adrià, Gabriel, David F.

Entrenador:  N. Velasco, A. Molina

Primer partit amb el Bellvitge, després d’una setmana pràcticament sense tocar la pilota a causa de les pluges, el Sitges no estava en el seu màxim potencial per a afrontar aquest partit.

Aquest partit va ser dels mes regulars pel Sitges, on els dos equips van començar molt a l'una, estan dos punts per sota al final del primer quart. No va ser fins a mitjan tercer quart que la diferència de punts augmentava poc a poc a favor del Sitges, fent per a això una pressió i que no deixava pensar al Bellvitge a l'hora de pujar la bola. Els punts seguien pujant amb entrades i tirs cada vegada més afinats.
L’encontre va finalitzar amb la victòria del Sitges, guanyant per 14 punts, partit que suposa la tercera victòria pel Sitges.

El proper partit diumenge dia 20 de març a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vend el C.B. Bellvitge – Joan XXIII

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Club Joventut Badalona 4       52

Basquet Sitges “A”     58

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro          Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el CNB Vilanova negre - AKO

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Neus B.        39

Basquet Sitges “B”       36

Max10, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal         Delegat: Alberto Ayllon

Aquest dissabte el Cadet B del Sitges va visitar la pista del Club Bàsquet Neus.

El partit va començar molt bé pels sitgetans, ja que al finalitzar els primers 10 minuts el marcador mostrava un 4-10 que reflectia la bona defensa individual que va fer l'equip i el bon moviment de pilota que hi va haver en atac. El segon quart però el partit es va igualar i al finalitzar els dos primers quarts el marcador mostrava un 16-16.

A la represa, la manca de control del rebot va fer que els locals agafessin un avantatge de 10 punts, provocant que els sitgetans haguessin de fer un molt bon últim quart perquè poguessin endur-se el partit. En els últims 10 minuts, els visitants van sortir amb una defensa zonal per trencar la dinàmica que portava el partit i a veure si així aconseguien acostar-se al marcador. Tant va ser així, que es va arribar als últims 10 segons de partit a tan sols 3 punts del Neus després d'un 2+1 convertit per Toni. Pablo Ayllón va anar a provocar una falta que finalment va ser antiesportiva i deixava molt ben encarat el partit pels locals amb dos tirs lliures i possessió per ells. Però tant els dos tirs lliure fallats pel jugador local, tant com la posterior pèrdua de pilota per un camp enrere degut a la alta pressió dels sitgetans, va fer que els visitants disposessin d'una última acció per empatar el partit amb una jugada dissenyada després d'un temps mort, es va aconseguir llançar el triple que es buscava, però el tir de Max no va entrar i va deixar el marcador final amb un 39-36 pel Bàsquet Neus.

Tot i la derrota, les sensacions del Cadet B cada partit que passa són millors i cada cop està més a prop de la victòria. La bona defensa individual mostrada els últims 2 partits i el bon moviment de pilota en gran part d'aquest últim partit, deixen una mostra de la millora que esta fent l'equip i el camí a seguir per aquests últims partits que queden.

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el U.B. Llefià B.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”     39

Basket Almeda Negre     80

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin      Delegat: Berta i Alexandra

Parcials:     8-16        10-22      9-19       12-25

Partit amb baixes importants, que tot i el bon inici no podem aguantar molta estona dintre del partit.

Moltes imprecisions a l'atac, juntament amb la poca intensitat defensiva en alguns moments del partit fa que l‘Almeda poc a poc anés agafant més distància en el marcador.

El proper partit diumenge dia 27 de març a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Alzina-Ceissa          34

Basquet Sitges “B”      57

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix       Delegat: Maria Cuvier

Parcials:       6-10      15-16        4-13      9-18

Victòria difícil del CB Sitges, no davant un equip local, si no per la pista on es va jugar, ja que no es podien fer tirs exteriors doncs cada vegada que es feia algun llançament una mica llunyà la pilota donava en el sostre de la pista. La victòria es va forjar en la bona defensa i la bona circulació de la pilota, aconseguint tirs pròxims al cèrcol.

Destacar l'actuació en general de tot l'equip, però especialment de Dani Raventós amb 22 punts.

El proper partit dissabte dia 19 de març a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Alzina-Ceissa.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”      83

Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Negre       43

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard       Delegat: Juan Jose i Martina

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”    32

C.B. Sant Andreu Groc    82

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat:  Martina

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Vallirana.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

C.B. Calafell Mas       34

Basquet Sitges “A”      60

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc       Delegat: Daniel Rucandio

Parcials:      1-10    6-7      8-2       2-6      4-8      6-11     2-11    4/6

Partit del premini a Calafell i nova victòria molt treballada per 33-61. El partit es presentava amb el petit handicap de que anàvem 6 jugadors de l’equip, més el Nathan, jugador que habitualment juga amb el Mini B, però te fitxa del premini, total de 7 jugadors només.

Encara ser pocs es va jugar un partit intens de principi a fi, el cansament no va ser un problema pels nens. Remarcar que es van guanyar 7 dels 8 periòdes del partit. Destacar positivament la actitud dels 7 jugadors durant tot el partit, tant en atac com en defensa. També mencionar el gran esforç del Nathan, que va tenir que jugar tots els minuts del partit i el va aguantar a un nivell molt alt.

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Basket Molins Mixte Negre

Escobol Sud – Escobol Sud G2

EBCBS CB Santfeliuenc B

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena             Delegat:

Proper partit diumenge 19 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el BQ Manyanet Molins – Escobol A

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc       Delegat:

Proper partit, pendent

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

Bàsquet Molins B         57

Bàsquet Sitges – La Oca      66

Clara 7, Núria 3, Enda 7, Belen, Laura, Anna 8, Xenia 8, Martina, Maika, Ona 10, Jana 4, Ainhoa, Berta 17, Marina, Gisela, Judit 2.

Entrenador: I. Vicente    Delegat : M. Emde i A. Orrit

Parcials:         10-19         16-12       14-14        17-21

El Sènior Femení s'emporta la victòria davant del Molins de Rei, terceres classificades. Amb aquesta victòria les sitgetanes estan a les portes de poder accedir a les fases d'ascens.

El partit ha estat un anar i venir constant. El joc ràpid dels dos equips ha estat la tònica del partit. Les sitgetanes han estat més encertades en el joc interior.

Avui l'equip sitgetà ha mogut molt bé la pilota buscant les millors opcions de tir i ha augmentat el percentatge de tir que portaven els últims partits.

El proper partit serà diumenge dia 20 de marc a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el CNB Vilanova - AKO

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

Lucia F, Berta, Maria, Marina, Judit, Jimena, Ines, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde          Delegat :

Jornada de Descans

El proper partit dissabte dia 19 de març a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Cabrera.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”      54

C.B. Viladecans Vermell      40

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara      Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.E.B. Pallejà.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “A”     49

Barça CBS – Grana       56

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina           Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Sant Andreu Negre

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A”      79

C.B. Vilatorrada      37

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara        Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 26 de març a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Don Relax – C.B. Igualada MFA