El Patí perd davant el Taradell i toca el descens de categoria

El Vilanova desaprofita les jugades a bola aturada i les superioritats

El CP Taradell va derrotar al CP Vilanova per 3 gols a 4 en el partit corresponent a la 17èna jornada de l’OK Lliga Plata - Grup Sud, que s’ha disputat al Pavelló de la Plaça de Les Casernes, el dia que el CP Vilanova celebrava el 71è aniversari de la seva fundació.

Jornada fosca pel CP Vilanova que a més de perdre el seu partit contra un dels aspirants a les places d’ascens, va veure com s’ampliava la distància amb els equips que estarien en les places matemàticament en descens ja que a manca de cinc jornades (15 punts) el Barça queda a 11 punts més l’average, l’Olot  a 11 punts i l’hem de visitar i el Vic, a qui també hem de visitar a 14 punts.

Aquest és el panorama amb tres vistes i dos partits a casa. Que cadascú  tregui les seves consideracions. Les nostres es que el descens és a tocar i potser ja la propera jornada segons quins resultats es produeixin.

Del partit direm que el Taradell que es presentava amb una baixa important com és Dani Rodríguez, és un equip experimentat i amb qualitat, que  va controlar el partit, excepte en els moments en que el Vilanova es va posar per davant al marcador i que va salvar amb ofici les dues inferioritats, especialment els 3 minuts i 15 segons al final del partit per la vermella al delegat. Va moure la banqueta amb seny i frenant amb possessions al límit quan convenia.

El Vilanova potser mereixia l’empat, malgrat que no canviava massa les coses, però no aprofitar les faltes directes, especialment la darrera per la targeta vermella, és mortal. Així mateix desaprofitant les superioritats i movent poc la banqueta, al final, si no tens encert davant la porteria rival, això castiga. I així va ser.

Ara toca seguir, passi el que passi i pensar el que cal fer cara a un futur a curt plaç. És complicat especialment si es baixa a categoria catalana, però és un exercici que s’ha de fer si o si.

Del partit dir que com ja és habitual el rival s’avançava al marcador ben aviat, desprès el Patí igualava i remuntava en dos minutets, però en el tram final de la primera part dos gols -el primer de directa i l’altre amb “susto” per un fort cop al cap de Pol Ferrer van portar al descans  amb un marcador de 2 a 3.

En el segon temps de nou el Taradell marca i als 8 minuts Mudarra escurça diferències. Fins al final el Vilanova amb més cor que encert i el Taradell mantenint la victòria.

CP VILANOVA 3 - CP TARADELL 4

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Mudarra, Lecha, Garrido, Vergés, La Laguna, Bertrán, Martínez i Donoso (p.s).

C.P. TARADELL.- Dalmau, Gallifa, Pla, Molera, Crespo (cinc inicial), Soler, Benito Costa,  Cardús i Gorchs (p.s.).

ARBITRES: .-  Srs. J. Anglés i A. Navarro

GOLS: 1A PART 0-1 Gallifa (min 3), 1-1 Lecha (min 13), 2-1 López (min 14), 2-2 Pla de FDB (min 22), 2-3 Plà (min 23). 2ONA PART: 2-4 Benito (min 3), 3-4 Mudarra (min 8).

TARGETES .- Blaves a Mudarra (Vilanova) i Crespo (Taradell). Vermella al Delegat de Taradell Sr. Domènech.