L’equip acaba tocat amb el marcador definitiu

Diumenge el sènior La Parròquia visitava la pista del Pare Manyanet per disputar el partit aplaçat de la primera volta

Manyanet Reus A  - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia. Eix

Manyanet Reus A - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia. Eix

Manyanet Reus A 62- CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 52

Sortida amb Dídac, Nil, Aleix, Miki i Edu. Primers compassos del partit amb intercanvi de cistelles, el Nou Bàsquet no es troba còmode a pista però es capaç d’adaptar-se al ritme del partit. El joc interior vilanoví controla el rebot defensiu i en atac, malgrat no tenir un encert espectacular s’aconsegueixen cistelles fàcils que permeten als visitants acabar el quart amb un 13-15.

El segon quart és el que marcarà el partit. Els de Reus augmenten el ritme defensiu, i finalitzen contraatacs per agafar les primeres diferències al marcador. L’entrada en bonus dels del Garraf ben aviat també ajuda l’equip local, que exhibeix un gran percentatge des del tir lliure. Un triple al darrer atac d’Aleix deixa als grocs a sis punts, 33-27, caldrà remar.

Però no és el dia. El tercer període comença amb voluntat però sense fruïts. L’equip no està còmode i la impotència comença a apoderar-se dels de La Parròquia. No es troba cistella i en defensa, malgrat totes les alternatives plantejades, els locals aconsegueixen anotar, molts cops a final de possessió, minvant més la moral dels grocs. Final de quart 50-40.

El darrer quart és una exhibició de com gestionar un bon marge al marcador per part del Manyanet. Els vilanovins veuen la cistella molt petita, tant a la pintura com en el tir exterior, i la remuntada es veu impossible. Mal moment per fer un dels pitjors partits de l’any, l’equip acaba tocat amb el definitiu 62-52. Però cal seguir i recuperar sensacions per afrontar els darrers quatre partits abans de la segona fase. Nova oportunitat diumenge a la pista del CB Valls. Seguim.

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia: Sugri (4), Alex, Dídac (5), Javi (3), Edu (17), Nil, Carlos (6), Miki (1), Aleix (16), Collados i Guillem.