L’Olot goleja al Patí i el condemna pràcticament al descens

El Vilanova fa gala dels mateixos problemes que arrossega des de principi de temporada

L’Olot ha derrotat per 5 gols a 0 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 18èna jornada de l’OK Lliga Plata - Grup Sud que s’ha disputat al Pavelló Municipal d’Olot, que presentava una molt bona entrada d’un públic entregat totalment amb el seu equip en la jornada que podia  certificar com així ha estat la permanència en l’OK Lliga Plata en la seva primera temporada de la seva història en categoria estatal.

Com diem els de la Garrotxa han aconseguit una clara victòria que matemàticament els garanteix la permanència, mentre que el Patí feia tot el contrari, certificant, si no matemàticament a hores d’ara el descens de categoria.

De que depèn el descens matemàtic?. Doncs ara li queden 12 punts a disputar i el Barça te un partit més i 11 punts més l’average al seu favor. Sols que els culers facin un punt en cinc partits comptant que el Patí ho guanyi tot la matemàtica es complirà. I podria ser avui.

Ha esta un partit entre dos equips amb objectius diferents. Els locals han portat el partit tal com els convenia rematant-lo en el tram final. Per la seva part el Patí amb les mancances habituals -poca efectivitat en jugades de bola aturada, pocs canvis, etc. etc- i amb un sol partit guanyat i tres empats en tota la lliga, s’han guanyat a pols el descens. Així de cru i de clar.

Partit discret en general, que en la primera part els locals han marcat dos gols i que ambdós equips han tingut faltes directes -una per banda- no aprofitades ni les superioritats.

En la segona part més discreta, fins al minut 17 en que el tercer gol local ho deixava sentenciat, i més quan el Patí no ha aprofitat dos directes i una superioritat que l’hagués fet entrar en el partit. Desprès festival local a la pista i a la grada. Al final una blava a López per fer piscina i protestar davant l’àrbitre ha estat per arrodonir la festa local i la golejada.

Res més, com diem en els contes “Vet aquí un gos, vet allà un gat, aquests conte s’ha acabat”

C.P. OLOT  5 - C.P. VILANOVA 0

Pista.- Pavelló Municipal Olot

C.P. OLOT.- Raurell, Marcé, Sagrest, Prat , J. Mangas (cinc inicial) A. Mangas, Rodríguez, Reixach, Gussinyer, Tremoleda (p.s)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, López, Lecha, Mudarra, Garrido (cinc inicial) Vergés, La Laguna, Bertran, Alemany, Pérez (p.s.)

ARBITRES: .- Srs. O. Pedrola i P. Ribas

GOLS: 1A PART; 1-0  Prat (min 9); 2-0  Sagrest (min 19). 2ONA PART; 3-0  J. Mangas (min 17), 4-0 Prats (min 22); 5-0 Reixach de FDB (min 24).

TARGETES .- Blaves a Prat i Mangas de l Olot i a Mudarra i López del Patí.