Serveis municipals

El Vendrell estrena un nou gestor de cues del Servei d'Atenció Ciutadana

Ara es pot seleccionar el tipus de tràmit, llarg o curt, i el programari deriva l’usuari al punt d’atenció que correspongui amb la finalitat d’evitar llargues esperes i aglomeracions

Redacció El Vendrell 04-02-2020 16:22 Lectures 1426
El Vendrell estrena un nou gestor de cues del Servei d'Atenció Ciutadana. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell estrena un nou gestor de cues del Servei d'Atenció Ciutadana. Ajuntament del Vendrell

El Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) disposa d’un nou gestor de cues per millorar els processos i agilitzar els tràmits. El regidor de SAC, Baltasar Santos, ha explicat que “es tracta d’una acció inclosa dins del Pla Integral de Millora del Servei al Ciutadà que té l’objectiu d’agilitzar els tràmits”. Amb el nou gestor de cues es pot seleccionar el tipus de tràmit, llarg o curt, i el programari deriva l’usuari al punt d’atenció que correspongui amb la finalitat d’evitar llargues esperes i aglomeracions de persones.

El regidor d’Administració electrònica, Rubén Gràcia, ha destacat que aquest nou gestor de cues del SAC funciona mitjançant un programari gratuït i de codi obert “que permet que els propis tècnics de l’Ajuntament puguin adaptar-lo als processos que siguin necessaris en cada moment”.

El Vendrell estrena un nou gestor de cues del Servei d'Atenció Ciutadana
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No