Altres
Tasta el Baix Penedès amb Oli d'Oliva Verge Extra Torclum
La Bisbal del Penedès | 29-03-2014 fins 06-04-2014
Durant 9 dies els cuiners del col·lectiu proposen unes degustacions en què l'oli forma part del plat com ingredient protagonista. Aquestes degustacions són maridades amb una copa de vi de cadascun dels cellers del nostre col·lectiu. Aquesta degustació més el vi té un preu de 5 i es podran gaudir durant l'horari de servei als restaurants
Aquesta campanya també serà acompanyada d’un activitat amb el mateix productor Jordi Pascual. Des del nostre col·lectiu volem inserir amb la cultura de l’oli i la seva difusió d’una manera pràctica i didàctica per tal d’acostar al consumidor final aquest producte tant important en la nostra cuina i dieta mediterrània. Per aquesta raó s’ha organitzat un activitat en què es farà una petita introducció al producte esvaint dubtes sobre la seva elaboració, producció i etiquetatge. A continuació, proposarem un tast a cegues d’olis amb un valor afegit i de 4 varietats diferents que podem trobar a Catalunya i que ens ajudaran en ficar en valor l’origen d’aquest producte de casa nostra però també de la resta del país: Arbequina (la oliva de la nostra comarca i varietat única de la DOP Siurana), Empeltre (Sud de Tarragona), Argudell (Empordà) i una altre d’origen grec L’objectiu d’aquesta activitat es ficar en valor la varietat de la nostra comarca però també aprofundir amb el tast i el reconeixement de diverses varietats catalanes que amb el seu conjunt configuren el nostre país com un referent amb la producció d’oli de qualitat.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.