Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

“Impacte econòmic i empresarial de la independència”, amb Oriol Amat

Vilafranca del Penedès | A la sala UEP a l’empresa Elèctrica Güell | 07-04-2014

oriol-amat

La UEP organitza la conferència “Impacte econòmic i empresarial de la independència” amb el ponent Sr. Oriol Amat amb motiu de la publicació del llibre “Economia de Catalunya: preguntes i respostes sobre l’impacte econòmic de la independència” del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

El llibre té l’objectiu de donar resposta a les preguntes que ens fem sobre la viabilitat i les implicacions econòmiques de la independència de Catalunya: Quins són els dèficits econòmics principals de la relació actual Catalunya-Espanya? Què pensen els economistes sobre l’escenari politicoeconòmic preferit per a Catalunya? La Catalunya Estat estarà dins de la Unió Europea? La Catalunya Estat estarà dins de l’euro? La Catalunya Estat tindrà un sistema financer viable? Quin serà l’impacte en l’ocupació de les estructures d’estat? Com serà la recaptació i la despesa pública? Es podrà mantenir o augmentar el nivell de l’estat del benestar? Com serà l’endeutament i el repartiment d’actius? Es podran pagar les pensions? Es podrà suportar el boicot comercial? Quin serà l’impacte en el nombre d’empreses i multinacionals? És viable econòmicament la independència?.

El mprofessor Oriol Amat és Conseller de la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra. Economista, president  del Registro de Expertos Contables  i president de l’ ACCID. Autor de diversos llibres de comptabilitat i finances, alguns dels quals han estat publicats en varis idiomes. Ha estat professor visitant en diferents universitats i escoles de negocis europees, americanes i asiàtiques.

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilafranca del Penedès
  • A la sala UEP a l’empresa Elèctrica Güell
  • c/ Gornal, 21 Polígon Industrial Domenys I de Vilafranca del Penedès
  • 18,00h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!