Agenda

Fires i festes

Festa Major Puigmoltó

Sant Pere de Ribes | Puigmolto | 24-07-2014 fins 28-07-2014

La Festa Major de Puigmoltó transformarà durant uns dies aquest nucli de Sant Pere de Ribes. Els actes centrals tindran lloc els dies 25, 26 i 27 de juliol. El programa d'actes l'obrirà el cros de Sant Jaume, el dijous 24, a les 20h. Per participar-hi cal inscripció prèvia (a la Penya Barcelonista de Ribes, Evasion Running de Vilanova i a la Sitgetana). El preu és de 2 euros.

Castellers de Les Roquetes

Ja a partir de divendres, dia 25, començarà la primera de les tres jornades on s’hi agrupen més propostes. Així, a les 20h, es farà la inauguració de l’exposició de vitralls “Del Modernisme al Mandala”, a càrrec dels artistes plàstics Andrea Johnstone i Mario
Garegnani. Més tard, a les 21’30h, hi haurà la lectura del pregó de Festa Major, que enguany farà Josep Martí i Guillaumes, i a les 22’30h, s’iniciarà la 32a edició del Campionat de Truc, memorial Josep Pascual “Beppo”, que anirà celebrant diferents eliminatòries fins arribar a la final, el dimecres 30 de juliol. Qui vulgui prendre part en aquest campionat també s’hi ha d’inscriure abans a la floristeria Flors Ribes.
L’endemà, dissabte 26, l’esclat d’una gran traca, a les 13h, i el posterior vermut popular amb música, a càrrec del grup CMP People, seran els actes previstos pel migdia. De cara a la tarda, agafarà el relleu la cercavila dels balls populars, amb gegants, timbalers, cabeçuts, etc., a les 18’30h, a la que seguirà l’actuació dels Castellers de les Roquetes, a les 19’30h. La nit estarà amenitzada, a partir de les 23h, pel gran ball de Festa Major amb els grups Voramar, Spiders i Jarm, i els DJ’s Ribes Electrònic Màfia.El darrer dia del cap de setmana, diumenge 27, la capella dels Cards acollirà la missa solemne, a les 10’30h, oficiada per mossèn Pere Corbera i Palau. Tot seguit, concert de cançons populars catalanes amb la veu de Lluïsa Millán i la guitarra de Luís del Val. I a la tarda, les activitats que s’han programat van dedicades als més petits de casa, amb l’espectacle infantil “Lluc Cahís, el mag que fa país”, a les 18’30h, i a continuació es muntaran diferents jocs per a la canalla (trencar l’olla, curses de sacs, curses ciclistes de lentitud i curses atlètiques).Cal a dir que la portada del programa d’enguany és un dibuix de la dissenyadora local Berta L. Millán i la separata, dedicada als camins de Puigmoltó, l’ha fet la Teresa Puig i Bisbal.T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès