Conferències, col.loquis
Presentació de Sitges, cuina d'arrels. De la sitja al plat
Sitges | Edifici Miramar | 30-05-2015
El llibre es presenta públicament, en un acte que permetrà tastar algunes de les postres que es publiquen al volum.
Carme Panyella i Elena Martínez presentaran el seu darrer treball editorial, Sitges, cuina d’arrels. De la sitja al plat, el 30 de maig, a les 12.30 hores, a l’Edifici Miramar. Les autores del llibre estaran acompanyades pel fotògraf Joan Valera, que ha estat l’encarregat d’il·lustrar totes les receptes, que procedeixen de les cuines de veïns i veïnes de la vila que han compartit per a aquest treball els seus secrets culinaris.
El llibre, que recull la cuina i els records de veïns de Sitges, a través del repàs del passat agroalimentari de la vila, es presenta com un receptari amb els plats més tradicionals, que alumnat de l’Escola d’Hostaleria de Sitges ha reproduït perquè fossin fotografiats per l’objectiu de Valera.
Fruit d’aquest treball conjunt, l’acte de presentació comptarà també amb Jordi Piñol, cuiner de l’Escola d’Hostaleria, qui explicarà l’organització i el procés d’elaboració que han seguit al centre per realitzar el projecte gastronòmic. Durant la presentació es projectarà un muntatge que repassarà les millors imatges dels plats i, un cop finalitzada, al pati del mateix Edifici Miramar, es podran tastar algunes de les postres publicades, cuinades també per l’alumnat de l’Escola d’Hostaleria.
L’Ajuntament de Sitges edita el llibre, que es va posar a la venda el passat Sant Jordi a l’estand institucional a la Fira del Passeig de la Ribera.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.