Agenda de: Sitges

Exposicions

Exposició amb el títol "Quatre artistes, quatre personalitats"

Exposició amb el títol

23-03-2018 fins 22-04-2018

Dues dones i dos homes, d’edats i procedències diverses, s’agrupen en aquesta mostra tenint en comú haver exercit o estar exercint encara la docència en diferents nivells educatius, des de l’infantil fins a l’universitari, i haver constatat la importància de l’art en el procés formador.

Altres

Diada de Sant Jordi a Sitges

Diada de Sant Jordi a Sitges

20-04-2018 fins 23-04-2018

La reobertura de la Biblioteca Santiago Rusiñol i la inauguració del Cau de Cultura seran els actes centrals de la Diada de Sant Jordi 2018. El 23 d’abril l’activitat també es concentrarà al Passeig de la Ribera on hi haurà la signatura de llibres a càrrec dels autors locals, a més de recitals de poesia i altres propostes literàries i musicals.

Conferències, col.loquis

Jornada de reputació online al sector turístic

Jornada de reputació online al sector turístic

25-04-2018

"Una bona gestió dels continguts i de les opinions online és una de les parts essencials que ens assegurarà èxit en el nostre negoci". NODE Garraf, Booking.com i Vivential Value volen convidar-vos a la jornada on es tractaran, entre altres, com respondre correctament un comentari online, quines fotografies utilitzar al meu web, quina imatge transmet el meu negoci a la xarxa...

Teatre, dansa i arts escèniques

Dia Internacional de la Dansa a Sitges

Dia Internacional de la Dansa a Sitges

27-04-2018 fins 03-05-2018

Els ballarins i ballarines sortiran als carrers de Sitges, un any més, per posar en valor el talent local i les creacions d’escoles, de ballarines i ballarins de Sitges amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa.

Pàgines: 1

TITULARS PER EMAIL

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.