Altres
Quart aniversari de Celler Puig-Batet
Sant Pere de Ribes | Hotel Palou | 29-02-2016
El dilluns 29 de Febrer és una data assenyalada pel Celler Puig-Batet, ja que celebra el seu quart aniversari. Un projecte familiar on destaca el procès d’el·laboració, cultiu i producció del propi vi artesanal. Una celebració que es farà amb tots els seus comerços i botigues que conformen els seus punts de distribució del vi. El lloc escollit és l’Hotel Palou, on també servirà perquè els comerciants coneguin l’entorn extraordinari on està situat i el servei exquisit.
L’acte es farà en dues sessions a escollir i confirmar pels assistents, al matí d’11 a 13h. o a la tarda, de 18 a 20h. Consistirà en una degustació dels nous vins i una explicació per part del representant de Puig-Batet, l’enòleg Pau Pascual, el Gerard Gómez, cap de comunicació, director d’art i conceptualització de les noves etiquetes, juntament amb el gran il·lustrador Joan Manel Pérez que ha plasmat el seu talent i el seu gust en la proposta.
En aquest esdeveniment hi haurà a la venda i presentació els nous vins, el “Xic” (blanc jove), “Fer el Trago” (Rosat), Nou i excepcional, és l’únic vi rosat que està elaborat amb sumoll i merlot, el “Vibacu” (Negre), i el “Petit Roc” (Criança), nou vi 100% Merlot Criança, i criat en bóta de roure francès.
Aquesta presentació es farà extensible i obert a tothom, en un acte que es preveu realitzar al mes de març. Us hi esperem amb els braços oberts i una copa del millor vi de la casa.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.