Agenda del Penedès

Altres

Viquimarató fotogràfica de les biblioteques de Vilanova

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 01-10-2016

Viquimarató fotogràfica de les biblioteques de Vilanova

Per a la realització d'aquesta activitats es compta amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista La Talaia i de l'associació Unesco Garraf.

La iniciativa sorgeix d'un projecte col·laboratiu de les biblioteques i bibliobusos de les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf, amb la participació dels municipis de Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Torrelavit i Sant Martí Sarroca i té per objectiu completar i actualitzar les fotografies dels edificis, espais naturals i monuments catalogats i declarats Béns Culturals d'Interès Nacional (BCIN) o Béns Culturals d'Interès Local (BCIL).

Wiki Takes... o Wikipedia Takes..., que es pot traduir com "La Viquipèdia pren [el teu municipi o ciutat]", és una gimcana fotogràfica amb el propòsit d'obtenir imatges en llicència lliure sobre un indret particular, on els participants aporten fotografies de tantes vistes locals com sigui possible per complementar articles de l'enciclopèdia.

Es tracta d'una activitat que acompleix una de les funcions de la biblioteca pública: esdevenir un punt neuràlgic del municipi, facilitar l'accés d'informació a la ciutadania, actualitzar els continguts dels seus fons locals i donar-los a conèixer. En definitiva, gràcies a la participació de la ciutadania s'aconseguirà aportar un granet de sorra a l'enciclopèdia multimèdia més gran i popular del món.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!