Conferències, col.loquis
3r Simposi de la Setmana del Cava
Sant Sadurní d'Anoia | Fassina de Can Guineu | 19-10-2016
La Confraria del Cava ha organitzat pel dimecres 19 d’octubre la tercera edició del Simposi del Cava, que es farà al celler de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia. La iniciativa, que moderarà el periodista Joan Nebot, director de Vinicat.cat, s’emmarca dins els actes de la 35a Setmana del Cava.
El tema que centrarà el debat d’enguany serà la relació del cava amb la comunicació. La majoria de ponències giraran al voltant d’aquest vincle, amb l’objectiu de trobar maneres de donar a conèixer els vins escumosos de la DO Cava, ja sigui a través de les xarxes socials, o els altres canals de comunicació. Una de les conferències destacades de la jornada és les que oferirà Adriana Chacón, llicenciada en Comunicació Social per la Universidad de Córdoba (Argentina) i Màster en Comunicació Estratègica per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, que parlarà de quina és la relació que han de mantenir els cellers amb els usuaris de les xarxes, i quina és la millor manera de donar a conèixer els seus productes a través d’aquests canals. També cal ressaltar la ponència “La realitat del cava per la Guia Peñín”, que conduirà el director de la Guia Peñín, Carlos González, i que donarà la visió de la popular guia vinícola sobre el cava. La darrera conferència serà “Com comunicar el cava en temps de xarxes”, del popular periodista Xavier Grasset.
Per cloure la jornada s’ha programat una taula rodona on es debatran totes les qüestions que vagin sorgint durant el congrés. Hi participaran representants de diferents institucions del sector cavista, mitjans de comunicació i entitats. La moderarà Daniel Olivares, professor associat de la Universitat Rovira Virgili,
El congrés s’obrirà a les 9.10 h del matí amb la intervenció del president de la Confraria del Cava, Antoni de la Rosa i Torelló, i la de l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell. La cloenda anirà a càrrec de Joan Aregio, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
Les inscripcions encara estan obertes, i es poden formalitzar trucant a la Confraria del Cava, al telèfon 93 891 28 03 o enviant un correu electrònic a info@confrariacava.com.
Lloc i adreça de l'acte
- Sant Sadurní d'Anoia
- Fassina de Can Guineu
- A partir de les 9 hores
Informació de contacte
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.