Cursos, tallers
Tallers per cuinar el Gall del Penedès
Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 05-12-2016 fins 14-12-2016
Aprofitant la proximitat de la Fira del Gall i amb l’objectiu de desmitificar la dificultat de cuinar el Gall del Penedès, el Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereix els tallers “EL GALL DEL PENEDÈS A LA CUINA DE NADAL, CUINA PER A TOTHOM!”
Una proposta composada per tres tallers i tres receptes on es podrà aprendre a cuinar el Gall del Penedès de la mà de Gemma Riera.
· Dilluns, 5 de desembre, de 15,15 a 16,15h, Gall del Penedès al vi negre
· Dilluns, 12 de desembre, de 19 a 20h, Gall del Penedès farcit a la manera tradicional
· Dimecres, 14 de desembre, de 15,15 a 16,15h, Gall del Penedès amb crema de raïm
Aquesta tallers volen fer difusió de les bondats del Gall del Penedès a la cuina, perdre la por a cuinar-ho i fomentar el seu consum durant les festes nadalenques.
Els tallers es realitzaran a La Fassina (av. Catalunya, 22) i la inscripció és gratuïta tot i que és imprescindible reserva prèvia (places limitades) a: turisme@vilafranca.org o al 938 181 254.
Lloc i adreça de l'acte
- Vilafranca del Penedès
- Diferents indrets
- Diferents horaris
Informació de contacte
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.