Conferències, col.loquis

Els llegums a la cuina: salut i sostenibilitat

Vilanova i la Geltrú | Neàpolis | 15-12-2016

Els llegums a la cuina: salut i sostenibilitat

Xerrada dirigida a un públic familiar, que tractarà els aspectes nutricionals, la sostenibilitat i la cuina del llegum. Els assistents podran conèixer els diferents llegums de la cuina mediterrània i internacional.
Inscripció gratuïta al web del CUM:
http://www.campusmed.net/cat/curs.php?id=1462

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!