Conferències, col.loquis
Els llegums a la cuina: salut i sostenibilitat
Vilanova i la Geltrú | Neàpolis | 15-12-2016
A càrrec de Marga Serra, doctora en Ciències de la Salut. Coordinadora de Nutrapp i professora del màster universitari de Nutrició i salut de la UOC.
Xerrada dirigida a un públic familiar, que tractarà els aspectes nutricionals, la sostenibilitat i la cuina del llegum. Els assistents podran conèixer els diferents llegums de la cuina mediterrània i internacional.
Inscripció gratuïta al web del CUM:
http://www.campusmed.net/cat/curs.php?id=1462
Lloc i adreça de l'acte
- Vilanova i la Geltrú
- Neàpolis
- Rambla Exposició
- de 18 a 20 h
Informació de contacte
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.