Conferències, col.loquis

Reunió del programa 'Regidors al barri' del Vendrell

Associació de veïns de la urbanització Oasis Park 12-01-2017 | 20 h
Reunió del programa 'Regidors al barri' del Vendrell

La propera reunió serà el proper 12 de gener de 2017, a les 20 h, al local de l’associació de veïns de la urbanització Oasis Park, en la qual hi podran participar els veïns d’Oasis Park, Baronia, Vendrell Mar, l’Eden Park, Bonavista i Bonavista Tennis.

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Associació de veïns de la urbanització Oasis Park

Informació de contacte

Cal recordar que a la trobada hi assisteixen els regidors de les àrees que hagin estat objecte de consulta ciutadana. Per tant, les associacions de veïns o bé els ciutadans a títol individual que tinguin suggeriments, queixes o propostes sobre temes d’interès general del seu barri o zona hauran de registrar una instància al Servei d’Atenció al Ciutadà per exposar-los, en un termini de 30 dies abans de la trobada en el seu barri. D’aquesta manera, els regidors poden donar una resposta més acurada el dia de la  reunió i anar-hi acompanyats de tècnics del tema, si s'escau.

El calendari de reunions, amb els llocs concrets on es duran a terme, està publicat al web de l’Ajuntament del Vendrell, a l’apartat de Participació Ciutadana.

Amb la reunió del 12 de gener finalitza la primera ronda d’aquest contacte dels regidors amb els barris i al febrer començarà la segona ronda, que s’iniciarà amb una reunió el 2 de febrer, a Sant Salvador, per tractar qüestions de la zona E (Bonavista II o Bonavista Mar, El Romaní, Zona Sanatori, Pascual Mitja Vila, Sant Salvador, Coma-ruga, el Francàs i el barri dels Ferroviaris).

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert