Fires i festes

Diada per l’Aliança de Cubelles

plaça de la Font 14-01-2017 | Diferents horaris
Diada per l’Aliança de Cubelles

L’històric teatre de l’Aliança de Cubelles porta molts anys tancat sent l’únic espai així a la nostra vila, ara ho volem obrir demanant un crèdit i així poder donar servei a tota la població.

Lloc i adreça de l'acte

 • Cubelles
 • plaça de la Font
 • plaça de la Font

Informació de contacte

  Ja hi som a la recta final per aconseguir els avals necessaris per sol·licitar-lo, per això tot un seguit d'associacions i habitants de la nostra ciutat ens hem ajuntat per fer una jornada festiva, el proper dissabte 14 gener 2017 a la plaça de la Font (davant del teatre) en què es faran un seguit d'activitats culturals. Entre les que destaquen: lectures de poesia, dramatitzacions de relats negres, màgia, Rock & Roll, ball, tallers i diferents actuacions, amb la clausura del conegut pallasso de la localitat Pep Callau.
  En horari de matí i tarda, a part de veure les actuacions, es podrà signar avals, els quals a partir de 30 € s'intercanviaran per una entrada per a la primera funció de la nova Aliança quan estigui rehabilitada.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Dret a vot

  Als demòcrates que votareu NO

  Dani Gàmez

  Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert