Activitats esportives

Campionat de Barcelona de Xous

Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez 14-01-2017 fins 15-01-2017 | Diferents horaris
Campionat de Barcelona de Xous

Mig miler de patinadores i patinadors competiran aquest cap de setmana 14 i 15 de gener al Campionat de Barcelona de Xous, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i el Club Patinatge Artístic Vilanova La Fundació.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  El Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez acollirà la competició en la qual participaran 31 equips catalans, entre els quals hi ha els amfitrions CPA Vilanova La Fundació i el Club Patinatge Artístic Franciscans de Vilanova i la Geltrú.

  La jornada de dissabte començarà al matí amb els entrenaments oficials. A quarts de cinc de la tarda es farà l'obertura del campionat i tot seguit començaran les primeres actuacions dels grups. Hi participaran 5 grups de Quartets i 18 grups de Xou Petit.

  Diumenge al matí també es reserva als entrenaments dels equips que competiran a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Hi participaran 8 grups de Xou Gran i 13 grups de Xou Juvenil.

  Tal com dèiem la participació vilanovina al Campionat territorial vindrà representada per dos clubs. El CPA Vilanova la Fundació competirà amb un grup de Xou Petit, amb la coreografia Selvatge i un grup Xou Juvenil, amb la coreografia A contracorrent. Pel que fa al P.A Franciscans, competirà un grup de Xou Petit amb la coreografia titulada Reconnexió.

  Amb aquest campionat de Xous, la territorial de Barcelona inaugura oficialment la temporada 2017.

  Les entrades per assistir al campionat estan a la venda a través del portal d'entrades Ticketea.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Dret a vot

  Als demòcrates que votareu NO

  Dani Gàmez

  Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert