Teatre, dansa i arts escèniques

El fill que vull tindre

Teatre Principal 20-05-2017 | 20:00
El fill que vull tindre

Un tribut de pares a fills i de fills a pares, malgrat els retrets

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  "EL FILL QUE VULL TINDRE" és el recull escènic del diàleg intergeneracional sorgit durant les sessions d'un taller de creació escènica al voltant del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar. Conflictes, pors, desitjos... Una dramatúrgia teixida amb el fil del temps, no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia. Un tribut de pares a fills i de fills a pares, malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa comunicar-nos.

  El pont flotant és una companyia de teatre valenciana estable que neix l’any 2000 com a grup d’investigació sobre la tècnica de l’actor. Ja van visitar el Principal l’any 2010 amb l’obra Com a pedres. Els seus resultats són fruit d’un treball de creació col•lectiu, caracteritzat per una clara voluntat de reflexió sobre noves formes de comunicació i expressió teatral contemporània.


  FITXA ARTÍSTICA
  CREACIÓ I DIRECCIÓ: Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons
  INTERPRETACIÓ: Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons
  PRIDUCCIÓ: El Pont Flotant


  ESCOLA DE L'ESPECTADOR
  Després de la representació, us proposem una trobada amb la companyia per conèixer el procés de creació d'aquesta companyia valenciana, caracteritzat per la voluntat de recerca i reflexió entorn les noves formes de comunicació i d'expressió teatral.
  Durada: 70'

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Promoció econòmica

  A la recerca del CIT del segle XXI

  Miquel Casellas

  Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra