Teatre, dansa i arts escèniques

Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet

Teatre Cal Bolet 20-05-2017 fins 21-05-2017 | Diferents horaris
Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet

Aquest cap de setmana tindrà lloc al Teatre Municipal Cal Bolet una nova edició de la Mostra de Teatre Infantil 2017 que representaran infants i joves de cursos de primària i ESO.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  Amb uns canvis respecte del programa inicial, les sessions es desenvoluparan de la forma següent: dissabte dia 20 al matí, a les 11h, començarà el Col·legi Sant Ramon de Penyafort amb l'obra ETR. Oficina de treballs rars i continuarà l'escola Montagut amb dues obres El llop, les cabretes i els caçadors i Un circ desastrós. El mateix dissabte a la tarda a les 18h l'escola Vedruna Sant Elies representarà Bitelxus, Bitelxus, Bitelxus, l'escola Dolors Piera representarà Qui ha robat l'estiu i l'escola Estalella Graells amb dues obres: Mafiosos, cafès i un diamant i La revolució dels sentiments. Les darreres obres de la mostra tindran lloc diumenge a partir de les 12h amb l'obra La fàbrica de xocolata i La Botigueta dels horrors de l'escola Vedruna Sant Elies, i Concurs de Talents de l'Escola Dolors Piera. Les entrades, no numerades, per als espectacles tenen un cost de 3€, i es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet els dijous de 18h a 20h o el mateix dia de la funció a les taquilles de Cal Bolet una hora abans de cada representació.

  La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre. Amb la formació teatral els infants tenen l'oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se... En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d'aprenentatge personal.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Dret a vot

  Als demòcrates que votareu NO

  Dani Gàmez

  Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert