Exposicions

Exposició fotogràfica “Síria, camí de l’exili”

plaça del Penedès 06-06-2017 fins 22-06-2017 | Diferents horaris
Exposició fotogràfica “Síria, camí de l’exili”

Vilafranca acollirà l’exposició fotogràfica Síria, el camí de l’exili mitjançant el Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament. L’exposició s’instal·larà a la plaça del Penedès i es podrà veure del 6 al 22 de juny.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  L’exposició està formada per 24 imatges realitzades pel fotoperiodista David González que va acompanyar diferents grups de persones refugiades al llarg de l’anomenada ruta dels Balcans, entre els mesos de gener, febrer i març del 2016.
  La mostra pretén sensibilitzar sobre el drama d’una crisi humanitària desencadenada per diferents conflictes bèl·lics, la guerra civil siriana principalment, i agreujada per la passivitat de la majoria dels governs europeus, que no han estat capaços ni han tingut la voluntat d’alleujar el sofriment de milions de persones que s’han vist forçades a marxar de casa seva.
  Aquesta mostra, que es podrà veure fins al dia 22 de juny, ha estat produïda integrament per el departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i organitzada juntament amb el Comitè Català de l’ACNUR.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Dret a vot

  Als demòcrates que votareu NO

  Dani Gàmez

  Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert