Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Circ Cobrellit (Titelles de taula)

Sitges | 19-11-2017

El grup de Titelles de Sitges 'La Tija'

La Tija representarà el 5 de novembre a l’Escorxador Ombres blaves, un espectacle de teatre d’ombres i el 19 de novembre l’espectacle Circ Cobrellit, un muntatge de titelles de taula realitzat amb els figurins de l’artista sitgetana Pilar Mena. Amb la tècnica de les titelles de taula es mostrarà un circ oníric amb uns artistes ben curiosos.

Els espectacles del grup sitgetà, inclosos a la programació de tardor del Sitges Teatre 2017, complementen l’exposició ‘5 anys de la companyia de titelles La Tija’, instal·lada a l’Escorxador fins al 19 de novembre. La mostra permet als visitants contemplar una gran quantitat de material acumulat als seus baguls com titelles, utillatge, escenografia, figures retallades, pantalles d’ombres, teatrets i cortinatges. L’horari de l’exposició és divendres de 17 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 21 hores.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 5 euros

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!