Agenda del Penedès

Lleure, afeccions

21è Concurs Fotogràfic 'L'empremta femenina'

Vilanova i la Geltrú | Centre Cívic Sant Joan | 20-01-2018 fins 23-02-2018

L'empremta femenina

Aquest concurs vol ser un reflex de la vida de les dones i la seva riquesa simbòlica. Té la voluntat de representar una crítica conscient al model patriarcal universal i la intenció de fer d’aquests reflexes de vida, una font pedagògica en la prevenció de la reproducció d’estereotips de gènere que oprimeixen les dones. A través dels reportatges fotogràfics, pretén contribuir a posicionar i fer recuperar a les dones tot allò que la societat manté en la caverna de l’oblit i la desvalorització.

En record a la fotoperiodista vilanovina, Maria Garcia Rubio “Mary”, dona valenta i pionera, es lliurarà el premi de honor a la seva memòria. Aquest premi va néixer amb el desig de posar en valor aquesta figura sens dubte rellevant, i que voldríem fos una inspiració per a la creació d’identitats femenines lliures.

 
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!