Música, concerts, balls

L’Orquestra de Cambra del Penedès obre diumenge la temporada de música

Vilafranca del Penedès | Auditori | 18-02-2018

L’Orquestra de Cambra del Penedès obre diumenge la temporada de música

Com ja és habitual cada temporada, l'Orquestra de Cambra del Penedès, resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca, ens proposa un programa amb repertori clàssic. En aquesta ocasió, però, comptarà amb la presència de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet que s’unirà a l’orquestra per interpretar conjuntament les Danses Alemanyes de Schubert.
Dins de la producció de Mozart hi ha un gènere que va ser molt prolífic, però que generalment tenim poques ocasions de gaudir-ne en concert: la Serenata.
Més enllà de la conegudíssima Petita Serenata Nocturna, la producció de serenates de Mozart amaga autèntics tresors. Entre elles destaca la Serenata Nocturna KV239 que va composar quan només tenia 20 anys.
Una obra que, a més d'un enginy i humor meravellosos, destaca per la inclusió de les timbales en la instrumentació d'orquestra de corda.
La Simfonia núm. 25 que va conèixer la popularitat gràcies a la inclusió en la pel·lícula "Amadeus" es considera la primera gran aportació de Mozart al gènere de la simfonia i és una obra única que destil·la passió i dramatisme.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!