Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

JONCOL 4: Aires de Andalucía

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 22-04-2018

JONCOL 4: Aires de Andalucía

“En termes d'execució musical, els Joncol4 són del màxim calibre. No competeixen en el món del flamenc, tampoc en el món de la música clàssica més ortodoxa. En essència, és difícil classificar-los. Però un grup de cambra, després de tot, és un grup de cambra, i aquest posseeix tot el que ha de tenir una formació del màxim nivell” diu la revista Classical Guitar Magazine. Centrats en la música espanyola, en el conjunt catalano-suís Joncol4 s’uneixen la rica tradició flamenca i guitarrística amb la música clàssica espanyola. Partint del treball realitzat per Manuel de Falla i Isaac Albéniz a principis del segle XX, aquest quartet proposa una relectura d’obres com “El amor brujo”, ampliant el repertori amb composicions pròpies d’una enorme qualitat.

 

 

 

FITXA ARTÍSTICA:

JONCOL4:

Anna Colom, cant

Carles Guisado, guitarra

Britta Schmitt, guitarra

Kurt Fuhrmann, percussió


Durada: 90' amb mitja part

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!