Música, concerts, balls

Escarteen Sisters

Vilafranca del Penedès | Auditori Municipal | 16-03-2018

Escarteen Sisters

La Flavia i la Laia són Escarteen Sisters, dues veus, violoncel i violí: un quartet de cordes. Han crescut al Penedès en una masia entre vinyes i d'aquesta quietud neixen les seves cançons.

La Flavia, violoncel·lista i cantant.  Alumna de l’Amat Santacana, Natalie Haas i Mike Block.
La Laia, cantant, violinista i percussionista. Alumna de la Celeste Alias, Carme Canela; i de violí, Apel.les Carod, Pere Nolasc, Oriol Saña.  Ben aviat es graduarà al Conservatori del Liceu.

Comencen a fer cançons per a comunicar-se amb el seu avi, que viu a Bèlgica i que està malalt des de fa uns anys.  I comencen a compartir-ho.
Les joves germanes han realitzat diverses gires europees i concerts arreu de Catalunya on han participat en diversos festivals: Aphònica, Undàrius, Altacústic, EVA, Vilafest, entre d’altres. 
Van guanyar el Primer Premi i premi del públic al “Concurs de Música Acústica 2016" i  juntament amb un Verkami, els permet gravar el seu primer àlbum.

Un recull de peces íntimes amb un folk clarament influenciat pel pop i el jazz. Temes propis en català, anglès, castellà i neerlandès.

Fitxa artística
Cantant i violoncel•lista Flavia Escartin
Cantant, violinista i percussionista Laia Escartin 
Amb la col·laboració del percussionista Martí Hosta

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Durada: 1h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!